AKTIVERA
'ÄLSKA
MED
LIVET'

Susanne delar aktiverAnde kunskap

 

Skriv in namn och email nedan och få direkt tillgång till den 85 min inspelade utbildningen:

 

Lär känna in inre kompass
Följer du dem då kommer du i kontakt med det universella sanningsflödet och lär dig surfa din unika våg genom livet. Du aktiverar ditt unika livssyfte, kärleksuttryck, sexuella uttryck och upplever berikAnde i mänsklig form.

privacy Jag värderar integritet och skickar ingen spam


Vintern 2015 var jag på solsemester och upptäckte då en knöl i mitt högra bröst.Den var i storlek som min tumnagel och kändes tydligt från sidan.
Eftersom jag själv arbetat inom alternativmedicin i 20 år kände jag instinktivt att jag ville gå till botten med vad detta stod för och läka ut det själv. Min mamma dog i bröstcancer -97 och jag kände att det kunde vara ett mönster som ville upprepa sig och behövde brytas. Utan att veta vad det var jag hade i mitt bröst påbörjade jag en läkningsresa som i princip bara jag och min man visste om.Jag höll det hemligt för att slippa lägga energi på vänner och familjs rädslor och koncentrerade mig på läkning på alla plan.


Från dag ett gick jag över till raw food och uteslöt allt som kunde tänkas belasta kroppen, såsom kött, mjöl, mjölk, socker, kaffe och alkohol.


Eftersom jag tidigare läst Susanne's första kurs i META-Medicin och fått hennes hjälp tidigare ville jag med hennes hjälp förstå vad som låg i detta symptom. Vi bokade en tid och Susanne guidade mig skickligt igenom känslomässiga blockeringar, som låg på temat mamma, mormor och generationer tillbaka. Jag hade även en stark känsla av att det fanns en annan aspekt med i det hela som låg på planet kreativitetsblockering. Var ganska trött på det sätt jag arbetade på, men tog inte riktigt tag i det hela. Nu var det dags!


Med en strikt kostomläggning, Susannes hjälp, healing och omslag m ricinolja gick jag igenom processen och kände hur knölen växte och blev större och större. Lustigt nog var jag inte rädd en gång utan hade bara fokus på läkning och mitt inre.


Bara vid ett enstaka tillfälle när knölen var stor som en valnöt blev jag rädd vid tanken på att jag kanske var fel ute och inte skulle få uppleva mitt förestående bröllop på sommaren 2015. En kort rädsla som snabbt försvann när jag efter några veckor en dag kände hur knölen började krympa. Det hela gick då ganska fort och en dag var knölen helt borta. Totalt tog det ca 2 månader.


Under denna tid bestämde jag mig att lägga mer tid på det jag verkligen älskar, att arbeta med keramik. Jag avsatte mer tid åt det och fick en ny inspiration som också ledde till att jag bestämde mig för att lägga mitt företag åt sidan.


I det ögonblicket kom den riktiga energin tillbaka och keramiken fick ännu mer plats. Idag är jag glad över att min kropp visade mig vad jag behövde ta i och utveckla mer för att fortsätta att bli hel. 


Tack Susanne för ditt fina stöd, din fantastiska kompetens och starka intuition.


Så tacksam över att jag vågade lyssna på mig själv, även om jag förstår att resan jag gjorde inte är för alla och att vissa kanske vill gå en annan väg med läkare inkluderat.Det viktigaste är att man väljer den väg som känns bäst för en själv, och jag valde min.

Elisabeth

'Älska med livet' är tillståndet när den feminina och maskulina livskraften
älskar inom oss

 

De typiska utmärkande egenskaperna efter en integration är: 

Kroppens celler är vitaliserande.

En inre känsla av helhet.

Självförsörjande.

Upplevelsen av den grundläggande rätten att vara sig själv till fullo. Man skiner i detta tillstånd. Sann skönhet.

Kärleksfulla och villkorslösa relationer – både med män och kvinnor.

I en sexuell relation utforskas attraktionen mellan den maskulina och feminina polariteten. För alla kvinnor och män önskar jag upplevelsen av den söta nektarn, vilken öppnas upp när kvinnan låter den maskulina energin penetrera hennes innersta kärna och när mannen tar emot hela hennes väsen.

I vänskap kommer det till uttryck som systerskap och broderskap. Ni ÄR ett heligt utrymme för era feminina (systerskap) och maskulina (broderskap) sidor.

Vi blir trans-parent, transparent, dvs vår egen förälder.

Vi blir mästaren i vårt liv. Mästaren och livet vill samma sak – ett tecken på att det inte finns någon separation, vilket upplevs som att älska med livet.

Nyckeln till att förkroppsliga
'Älska med livet'
är valet att leva ditt sanna uttryck

Vår verklighet reflekterar våra val. Medvetna eller omedvetna. Utmaningen är att veta vilka val som är beJAkAnde och vilka som är förnekAnde.
BeJAkAnde aktiverar ditt sanna uttryck, vilket öppnar kontakten med livsflödet.
FörnekAnde skapar separation med livsflödet och uttrycks i olika former av brist.

 Vi har en inre sanningskompass

Genom att välja i samklang med den aktiverar du ditt sanna uttryck i:
Kärlek i relationer
Sexualitet
Livssyfte
Företagande/Arbete
Livsstil

Du kommer i kontakt med livsflödet, vilket upplevs som att älska med livet.
Den energin skapar abundance i ditt mänskliga liv.

Är du redo att utforska vem du sannerligen är genom att göra val utifrån din unika sanningskompass?

Ta del av gratisutbildningen 'Bli medveten om din inre kompass', genom att fylla i ditt namn och email nedan. Länken till den 85 minuter långa utbildningen skickas  direkt till din email.
Du kan även boka individuell guidning.

privacy Jag värderar integritet och skickar ingen spam

Så som jag känner Susanne är hennes visdom till kunskap i konflikter runt sjukdomar stor. Hennes lekfullhet och lätthet gör allt mycket lättare att möta om man står mitt uppe i en konflikt. Den lekfullheten gör också att när hon är ute i fältet som lärare så kan hon möta de energier vi behöver förstå. I det jag ser på det och hör på det uppfattar jag hela komplexiteten som enkelt och lekande lätt. Hon radierar ljuset av en mästare. Och det bästa av allt - hon ger speglingen i det, och ger möjlighet att väcka din egen mästare. Det gör att det som verkar så stort och omfattande, som till exempel META-Medicin, sjukdomar, smärta etc. blir kul. Hon är specialist att möta just den begränsningen med så stor kärlek och nyfikenhet att begränsningen blir så stolt av all härlig uppmärksamhet att den.... spricker... och gör sig om till den kärlek den kom ifrån... Den sekunden transformeras en så stor respekt för livet att livet hittar hem. Som lärare har hon ett strukturerat sätt att lära ut sin konst, där hon metodiskt går igenom den faktiska information som finnes runt det hon undervisar. En härlig kombination som reflekterar abundance!

Åsa-Brita Simonsson

Susanne Billander

Jag är en multidimensionell guide, som guidar människor att komma i kontakt med sin 'andekod' och aktivera sitt sanna uttryck här på jorden.  Jag valde att aktivera FRI - andligt, finansiellt, sexuellt. Idag älskar jag med livet.

Det var inte alltid min verklighet. Jag levde ett bra liv i Sverige, mestadels så frös jag, var utmanad i moderskapet, visste inte hur jag skulle få till överflöd och jag tillät inte sann intimitet eftersom jag trodde att jag behövde vara i kontroll.

2012 gjordes stora livsförändrande val. Jag började uttrycka mig fullt ut i mitt företagAnde, vilket ökade min inkomst, och vi flyttade till Costa Rica. Den processen blev en självförverkligAnde aktivering. Nu bor jag i ett nybyggt hus i en ekoby i Costa Rica med mina två barn. Mitt jobb är min passion och genererar en berikAnde inkomst.

2015 öppnade jag för den feminina energin och lät den penetreras av den maskulina. I det utrymmet klev min man rakt in i mitt hjärta. Vår relation är en 'match made in heaven'. Så tacksam för att uppleva kravlös kärlek, som är naturligt när två självförsörjande människor relaterar.  Min livsstil vibrerar bortom borde/måste/göra. Livet ÄR.

Susannes naturliga talang att förstå processen bakom processen av en metod, och att dansa mellan olika system, så att varje modell blir en del av en större helhet, gör inlärningen med henne till en mycket expanderad upplevelse. Hon har en förmåga att presentera komplex information på ett enkelt sätt. Susanne blandar sin gåva som utbildare med hennes entreprenörsanda, som inspirerar healers/coacher/terapeuter att komma ut ur sina gömma och vila kraftfullt i deras sanna uttryck.

Terry Elston