AKTIVERA
'ÄLSKA
MED
LIVET'

Ansök om en gratis konversation med Susanne över skype! 

Utforska om detta program är katalyserAnde i din process att förkroppsliga
'Älska med livet' - på ditt unika sätt!
Det individuella programmet är en livsförändrande transformation över ett år - med värde för resten av livet!

 

Fyll i formuläret och ansök om en konversation över skype, där vi båda får chansen att möta varandra och identifiera vilket område i ditt liv som är mest berikAnde att transformera genom att aktivera ditt unika uttryck, samt om det är sant för dig att starta en individuell process.
Ladda ner formuläret, fyll i det och skicka det till susannebillander@gmail.com

 

 

Ladda ner formuläret här

Det har ju hänt sååå mycket, hela jag är ju liksom helt annorlunda inom mig i hur jag upplever och tar mig an livet. Det känns som livet före och efter vår första session. Trots att mitt fysiska liv ser ganska lika ut så känns det ju som jag lever ett helt annorlunda liv, som natt o dag! Jag fullkomligt älskar livet med allt dess innehåll nu på ett sätt jag inte förmådde innan. Jag hade aldrig kommit hit hän utan din kärleksfulla o ärliga guidning.
Du har verkligen varit guld värd i mitt liv, på riktigt!

Maria E

Jag har gjort en utvecklingsresa tillsammans med Susanne Billander och jag är djupt imponerad över hennes tydlighet i kommunikation, både lyssnade och talande, samt hennes säkerhet att "hitta" mina omedvetna begränsningar och hinder samt mina förmågor och talanger. Det har hänt flera "magiska" saker i mitt företagande efter att jag påbörjat denna process och jag känner mig mera medveten och kraftfull inför framtida val. Oro är borta och det gör att jag kan ge uppmärksamhet på det som är viktigt och meningsfullt för mig och de större sammanhang som jag känner att jag kliver in mer och mer i. Jag har ett större flöde i mitt företagande, jag känner större lätthet och glädje. Om jag bara få välja ett ord i vad arbetet med Susanne har givit mig så här det FRIHET. Jag känner mig så mycket mera fri i att VARA jag och det expanderar jag inuti och utanpå.

Lena Palmér