GRATIS WEBINAR:
BerikAnde Feminin Livskraft

JA - Jag vill vara med!

Anmäl dig genom att fylla i ditt namn och din email

Jag värderar integritet och skickar inte spam.

I det här webinaret delar jag tre kraftfulla val som aktiverar din berikande feminina kraft

Under mån- och solförmörkelsen i slutet av mars och början av april knackade den feminina energin på dörren. Jag öppnade och sa JA. Det ledde till tre intima och kraftfulla val, som skapade en stor förändring i min relation med livet. Idag älskar jag mig själv och varje del i livet speglar kär-lek. Gömmer du en kvinna inom dig, som längtar att skina och känna sig vacker, ta emot och ge sig hän, slappna av i sin integritet och vara helt autentisk i ögonblicket? Det spelar ingen roll om du lever singel eller i en relation. Webinaret handlar om dig och din relation med feminina livskraften. Varmt välkommen med på gratis webinaret!

Webinaret spelas in. Kan du inte vara med live, anmäl dig ändå och få tillgång till inspelningen.

SUSANNE BILLANDER
- EN MULTIDIMENSIONELL GUIDE

De senaste 15 åren har jag aktiverat min manifestationskraft genom bejaka det mänskliga livet och låta det bli ett fullt uttryck av mitt unika varAnde. Idag lever jag ett med min unika gudomliga kod. Jag bor med mina barn i ett nybyggt hus i en ekoby i Costa Rica. Jag jobbar 'halv-tid' med vad jag älskar och har en berikAnde inkomst. Jag är i en underbar kärleksrelation. Att vara överflödande kvinna med en överflödande man är en gudomlig upplevelse. Mina vänner är guld. Bortom måste, borde, överlevnad, behöva bli omtyckt, vara perfekt fann jag mitt sanna jag. Livet ÄR. Tacksam.