Bli medveten om ditt unika sätt att manifestera rikt pengaflöde i ditt företagAnde!


Jag vet att det är möjligt att skapa en företagsstruktur som gör att man kan tjäna pengar bortom timpenning. Det har varit min upplevelse de senaste tre och ett halvt åren. Många drömmer om att kunna tjäna pengar medan de sover, är ledig och ute och reser.  En november valde jag att viga två veckor till en fasteprocess och under den tiden jobbade jag inte. Totalt spenderade jag 30 timmar med klienter och utbildning den månaden. Inkomsten blev ändå 170,000 kr - som 'andlig företagre'!

IMG_4993
Innan 2012 var det inte min verklighet. Jag brukade då sitta i min soffa och vänta på att någon ville arrangera en kurs med mig live någonstans i världen. Även fast jag var tacksam att människor kontaktade mig och att jag fick göra det jag älskar - utbilda - fanns det en stress inom mig som undrade när nästa jobb skulle komma in. Jag kände inte att jag kunde påverka det, vilket gjorde att mina tankar surrade mycket istället för att njuta av fritiden. Min nuvarande företagsstruktur gör att jag kan vara pro-aktiv. Vissa kurser säljer jag per automatik och när jag får inspiration att dela något nytt, då vet jag att det finns människor i mitt nätverk som har värde av det och vill investera. Det handlar inte bara om rikt pengaflöde. Den bästa delen är att jag ÄLSKAR ATT JOBBA med det jag gör. Det är djupt tillfredställAnde att dela mina budskap och gåvor med medvetna coacher/healers/utbildare och stödja deras resa till att bli Sann Fri LevAnde här på jorden.

Jag delar det här för att det är möjligt att skapa
för dig också!

Självklart kommer ditt drömliv se annorlunda ut än mitt. Vi är olika, vilket gör det hela spännande! För att öppna sinnet ger jag några förslag på vad som är möjligt:

 • Ett blommande företag som tjänar över miljonen per år.
 • Friheten att jobba när, var och hur du vill.
 • Om du känner för att byta miljö, kan du ta med jobbet eller lämna det hemma.
 • Balansera jobb och föräldrarollen så som du mår bäst av (om du har barn).
 • Vetskapen HUR du manifestera och upplever förverkligAnde om och om igen.
 • Djup tillfredsställelse att uppleva dina gåvor fullt ut och hur de påverkar andra människors liv till det bättre.

Hur vet du om du är REDO att förverkliga ett berikAnde företagAnde?

Att ha ett företag är en perfekt fysisk form för att kunna utforska det FRIA VALET och att UTTRYCKA och UPPLEVA vårt sanna jag fullt ut! När du expanderar ditt företag kan du serva fler klienter och manifestera ökat pengarflöde. Det är också en andlig övning på hög nivå. Det går inte att gömma sig någonstans!

Du är på rätt ställe om…

 1. Du är en transformations expert; En coach, utbildare eller healer. Du har kompetens inom ditt område och du känner dig levAnde i stunder då du utbildar eller vägleder grupper eller individer till transformation.
 2. Du älskar att dela din visdom, hjälpa andra och du brinner för att guida människor till helare liv.
 3. Du längtar efter att vara en levAnde katalysator för transformation och skapa överflöd genom att göra både punkt 1 och 2.
 4. Du känner ditt frustrerad över att du vet att du har en stor potential men det fysiska livet speglar brist.
 5. Du är less att sätta andra före dig själv och hålla dig tillbaka från att leva fullt ut.

 

Jag bjuder in dig på en resa som tar ditt liv, ditt livssyfte och företagAnde  till en ny nivå ...

Välkommen med på ett unikt mentorprogram - BerikAnde FöretagAnde - som guidar dig till att bli en katalysator för transformation, samt låta dina unika gåvor vara din källa till överflöd. Mentorprogrammet är sex månaders långt, med syftet att göra dig medveten om ditt unika varAnde och HUR du är designad att manifestera rikt pengaflöde genom görAnde i ditt företag.

12081568_10153236416778525_324940814_n
Min självförverkligande resa har gjort att jag tagit ett kvantumhopp. För fyra år sedan hade jag högt medvetande, men mitt fysiska liv återspeglade inte det. Jag hade en ok inkomst, men för mycket tid då jag inte var i uttryck av mina gåvor. Jag upplevde mig fast hemma med barn, ingen att umgås med under dagarna, en situation varken jag eller min sociala son uppskattade. Min enda källa för fri-tid var min partner och ibland mor- och farföräldrar. Jag upplevde inget utrymme för min sanna natur. Dessutom frös jag mycket i Sveriges klimat och jag längtade efter en gemenskap med andra barnfamiljer, som inte jobbade 8-17 varje dag.


En dag gjorde jag ett val att leva överflöd på alla områden i livet.
Det ändrade min verklighet på alla plan!
 

Det ledde till en emigreration från Sverige och jag bor nu i ett nybyggt hus i en ekoby i Costa Rica. Barnen går i en medveten skola och pratar tre språk. Värme, samt att ha rikt med ekologiska frukter och grönsaker året om, är närande för min kropp. Jag ökade min inkomst 500% och njuter av vetskapen att det inget jag måste göra som jag inte vill göra. Det finns plats till att göra det jag får lust att göra!

Min egen resa till sann rikedom, samt från att vägleda andra, har lärt mig massor. Som deltagare i mentorprogrammet, får du exklusiv tillgång till mina insikter, intuition och effektivt guidande till att uttrycka ditt unika varAnde i företaget.

Du är på rätt plats om du väljer att skapa...

 • Ett företag med tjänster, info produkter och program, som medför en inkomst, som representerar rikedom för dig.
 • Förmågan att hjälpa fler människor utan att bränna ut dig själv.
 • Relatera med en lyhörd, blomstrande stam av klienter, som följer dig och är beredda att investera.
 • Frihet och flexibilitet med din tid - Alla har 24 timmar på en dag!

  Om det INTE är din verklighet just kanske du känner dig överväldigad och frustrerad över att..

 • Försöka vara en transformerande agent i världen.
 • Få alla att må bra runt i kring dig.
 • Inte veta hur du ska utveckla din verksamhet.
 • Du upplever att du gör en massa handlingar, men de skapar ingen förändring i den fysiska verkligheten.
 • Kanske känner du dig  t o m fejk p g a att du inte får till ditt liv.
 • Du får arbeta för hårt för lite pengar och du är trött på att jobba för en timlön, samt instabilt kassaflöde.
 • Att sällan ha extra tid eller pengar att göra roliga saker.

Fortsätter du att vara och göra livet på ditt nuvarande sätt, då kommer du att fortsätta skapa samma resultat.

Jag kan visa dig vilka förändringar du kan göra i ditt företagAnde, som skapar över tid de resultat du väljer att skapa!

Min gåva är att identifiera människors gudomliga gåvor och talanger, så att de kan använda dem som källa för överflöd. Rikedom handlar inte bara om pengar. Det är även livskraft, arbetsresurser, relationer, tid, miljö ...

SusanneJamaica

MENTORPROGRAMMET INNEHÅLLER

 • Privat uppstart med mig. Under en två timmars session delger jag den energi din andeenergi mest är skapad i och din unika manifestationskod, samt blir klar över vad du SANNERLIGEN vill skapa. Vi strukturerar upp ditt företagAnde så att det är i samklang med din unika kod och din intention. Du blir klar över ditt budskap, hur du 'paketerar' det, marknadsför och säljer din service. Sessionen spelas in och du får tillgång till en mp3.
 • Fyra inspelade utbildande webinar, i syfte att överföra multi-dimensionell medvetenhet och helande verktyg.
 • Två live gruppwebinar per månad. Här har du möjlighet att ställa frågor som kommer upp under förverkligAnde processen. över till gruppens frågor och manifestationsprocess. Jag ger transformerande individuell- och gruppcoaching/helAnde guidning.
 • Mellan tillfällena har du tillgång till stöd från - mig och gruppen - genom en sluten FaceBook sida. Du kan dela din process, svacka som fram-gång, ställa frågor, låta din andeenergi speglas i likheter och kontraster.
 • Möjlighet att ha "master mind" tid med andra gruppdeltagare, som alla är transformationsexperter.
 • Information om aktuella universella energier, och hur den energin stödjer din skapelse och evolutionsprocess. Jag skriver om det i FaceBook gruppen.

Du får direkt tillgång till...

När du anmäler dig får du tillgång till fyra inspelade webinar (totalt 8 timmars utbildning) med syftet att sätta grunden för processen. Vi bokar en tid för vår privatsession, i vilken du får klarhet över din sanna företagsstruktur. Därefter blir du inbjuden till två live gruppwebinar i månaden, som är till för att stödja din förverkligAnde process. (Gamla begränsande mönster kommer att komma upp på ytan!) De går på olika vardagskvällar för att göra det möjlig för dig att kunna vara med live då och då, om du tex redan har en kväll i veckan redan uppbokad. Du kan skriva in frågor innan och lyssna på inspelningen. Jag kommunicerar datum för livewebinaren en månad innan.

Första inspelade webinaret - Grunden till rikedom i hela ditt liv

Relationen med universella lagar och multi-dimensionell manifestationsprocess.

Välj vad du vill skapa

Bli medveten om din inre överlevnadsstrategi och hur den separerar dig från KONTAKT med din obegränsade energi.

Andra inspelade webinaret - Skifta begränsande energi multi-dimensionellt

Du kan applicera denna multi-dimensionella energiskiftande process för att höja vibrationen i dina nuvarande metoder.

Aktivera den högsta vibrationen i de frekvenser du separerat dig från, vilket leder till att du blir mer och mer fri att vara med alla vibrationer och upptäcker kraften i dem.

Aktivera hormonella körteltrion i huvudet med hjälp av den friska mänskliga koden, i syfte att uppgradera din mänskliga potential.

Tredje inspelade webinaret - De fem elementen i manifestationsprocessen

De fem elementen är de beståndsdelarna som all fysisk materia är skapad av. När du multi-dimensionellt aktiverar dem inom dig - då manifesterar du balanserade och hälsosamma resultat.

Fjärde inspelade webinaret - Dina unika fallgropar

Bli medveten om dina unika rädslor, som dyker upp varje gång du väljer att gå utanför trygghetszonen för att manifestera en ny upplevelse i den fysiska dimensionen. Jag ger dig lösningen så att du är väl förberedd nästa gång de dyker upp!

Jag lär dig hur du blir medveten om hur dina relationer omedvetet stoppar din fram-gång.

Andliga fällor och du kliver ur dem.


Programmet skapat för dig som är..

1. Medveten om att du har gåvor och har en eller flera förmågor som du kan ta betalt för.
2. Öppen för pengar och att ta betalt för dina tjänster.
3. Beslutsam att göra nya handlingar.
4. Villig att vara obekväm i delar av processen.
5. Villig att skifta perceptionen om vem du är.
6. Villig att skifta perceptionen om livet.
7. Villig att skifta perceptionen om andlighet.
8. Redo att leva i KONTAKT med din sanna natur, med människor, med din passion, med din vision. KONTAKT påverkar alla runt i kring dig. KONTAKT läker medvetet och omedvetet. ALLA längtar efter KONTAKT med sin sanna natur!

 

Jag bjuder in till möjligheten att möta mig personligen i en gratis konversation. Jag kommer inte att kunna prata med alla som lyssnat på introwebinaret. Därför har jag skapat en ansökningsprocess.

Klicka här för att komma till formuläret.

Fyll i formuläret och skicka det till mig. Om jag kontaktar dig, får du tillgång till min bokningskalender. Under gratis konversation tar vi tillsammans ska vi ta en närmare titt på ditt liv. Jag kommer att se VARFÖR du inte fått det genombrott som du önskar.

Avsikten för konsultationen är att klargöra din vision för vad levAnde är för dig. Hur ser det ut i den fysiska dimensionen. Vi tar sedan reda på om mentorprogrammet Berikande FöretagAnde stödjer dig att manifestera livet som en representation av ditt unika Jag, samt bli en attraktiv katalysator för andra,  och låter det du erbjuder bli din källa till överflöd.

Dessa gratis sessioner kommer att bokas upp snabbt. Fyll i formuläret. Om din ansökan godkänns, då kontaktar jag dig inom 7 arbetsdagar för att boka in din konsultation.

Fyll i din ansökan här

 

Jag har träffat mängder av coacher/healers/utbildare, som lever en verklighet där de har svårt att få klienter, har motstånd att ta betalt, som inte tycker om att marknadsföra och sälja. Vissa är förkrossade att de inte kan överleva på att göra vad de brinner för. Många är fortfarande kvar i en anställning, där brist på pengar inte är deras största upplevda problem. Den djupaste förtvivlan är att de inte får uttrycka sin gåva så mycket som de vill. De vill vara i service, "användas" och uppleva sina gudomliga gåvor i aktion för det högsta bästa.

BONUSGÅVOR


- Gäller om du anmäler dig senast 7 dagar efter vår
gratis konversation.

 • Din unika manifestationskod. Överskickad som en pdf. (värde 4500 kr)
 • Webinaren "Bli medveten om din inre kompass" och "Bli medveten om din livsstrategi" (värde 1000 kr)
 • Inspelade webinaret: Viktiga komponenter som behöver finnas på din hemsida. Hur du skapar din stam av klienter/kunder. Koden för hur du kommunicerar ditt budskap till din stam. (ca 2 h)
 • Inspelade webinaret: UttryckAnde Marknadsföring (ca 2 h)
 • Inspelade webinaret: Sann och säljAnde (ca 2 h)

Efter att ha provat olika kurser och workshops kan jag ärligt säga att Susannes mentorprogram är "out-of-this-world" Helt enkelt BÄST! Omvandlingen jag gick igenom under senaste året har varit djupgående. Det överträffade verkligen mina förväntningar.
Jag hade ingen aning om att jag skulle förvandlas i sådan omfattning.
Jag har insett hur ostämd jag var och hur mina helande tjänster, ekonomi, relationer och energinivå speglade det.
Det kom till den grad att jag kände mig fejk i det jag gjorde.
Resultatet av mentorprogrammet blev att jag gick från att vara en hemmafru, som alltid hjälpte andra medmänniskor gratis (vilket inte ledde till fantastiska resultat) till att kunna åka utomlands med familjen ett halvår och vara den som försörjer min man. 

Susannes kompetens och djupet i energiarbetet förändrar liv. Att vara i hennes närvaro, att vara med de energier, som hon förkroppsligar, påverkade mig mycket starkt och förvandlade mig på så många nivåer.
Jag kan inte tacka Susanne tillräckligt. Det var en riktig välsignelse att ha henne som mentor. Det den bästa investeringen jag gjort i mitt liv hittills!
Jag skulle rekommendera detta program till alla som på allvar vill leva ett levAnde liv, i linje med sin unika energi!

Magdalena Szpilka

Jag har gjort en utvecklingsresa tillsammans med Susanne Billander och jag är djupt imponerad över hennes tydlighet i kommunikation, både lyssnade och talande, samt hennes säkerhet att “hitta” mina omedvetna begränsningar och hinder samt mina förmågor och talanger. Det har hänt flera “magiska” saker i mitt företagande efter att jag påbörjat denna process och jag känner mig mera medveten och kraftfull inför framtida val. Oro är borta och det gör att jag kan ge uppmärksamhet på det som är viktigt och meningsfullt för mig och de större sammanhang som jag känner att jag kliver in mer och mer i. Jag har ett större flöde i mitt företagande, jag känner större lätthet och glädje. Om jag bara få välja ett ord i vad arbetet med Susanne har givit mig så här det FRIHET. Jag känner mig så mycket mera fri i att VARA jag och det expanderar jag inuti och utanpå.

Lena Palmér

“Susanne är helt otrolig, det kände jag redan vid en första session och tog därför beslutet att gå vidare med ett individuellt program, innehållande åtta sessioner. 
Jag kände mig väldigt trygg och vägledd i den struktur Susanne skapade. Jag har lätt blivit skeptisk i liknande situationer tidigare men här kunde jag helt överlåta mig till processen. Susanne skapade en odömande atmosfär vilket gjorde att jag kände att jag hade mycket utrymme att visa allt av mig själv och känna mig bekväm med saker jag inte vågat titta in på tidigare. Syftet med programmet var att jag skulle starta mitt eget företag, det kom att bli en längre process än vad jag trott, då mycket olika typer av blockeringar låg i vägen för att jag skulle kunna ta steget fullt ut. Dock kan jag nu i efterhand se att processen, med tanke på det som låg i vägen, gick förvånansvärt snabbt. Susanne hjälpte mig att titta på många viktiga aspekter av mitt liv och med hennes vägledning blev det tydligt vart jag behövde göra mig fri. Jag fick erfara att ett problem i det yttre kunde ha många olika orsaker och rötter i mitt inre. Mycket behövde släppas. Jag märkte alltid omgående efter en session effekten av det vi jobbat på genom att uppleva nya typer av möten och utmaningar. Dock är det i det långa loppet, nu lite drygt ett år efter att jag påbörjade resan, som jag ser de stora förändringarna. Jag har blivit mycket mer förankrad och trygg, vågar uttrycka mig själv med större själv-respekt och utan att desperat söka efter bekräftelse utifrån. Jag känner en stor kärlek för andra människor, tidigare var jag väldigt rädd och på många sätt avstängd i relationer och relaterade mycket utifrån mitt mind. Detta sammantaget betyder nu att jag vågat ta steget att satsa på mitt företag och möjligheterna ramlar bokstavligen in. Jag känner mig trygg i mina gåvor och trygg med att livet guidar mig steg för steg. Tack Susanne för din storhet och att du hjälpt mig att se min. Abundant betyder överflöd och det är precis vad jag upplever just nu. Det roliga är att jag trodde att abundant betydde oberoende… och det är också vad jag har öppnat upp för i mina relationer, alltså ett oberoende som innebär att jag vågar vara mig själv utan andras godkännande… 
 

Caroline Edgren - CEE Coach & Massör

Fem vanliga anledningar till varför du kan få motstånd till denna kraftfulla process...

 

Motstånd # 1: "Jag har inte råd att delta i ett exklusivt mentorprogram. Jag har bara precis tillräckligt för att betala mina räkningar just nu".

Min Svar: Jag brukade ha en ganska vanlig svensk inkomst. Det har förändrats rejält. I november 2014 hade jag samma inkomst, som jag brukade ha som årsinkomst för några år sedan.

Min fram-gång skedde inte med tur. Det hände genom att jag valde det och tog hjälp av bra mentorer längs vägen. Det var inte lätt att betala 140.000 kr för mentorskap. Men jag visste att om jag inte valde det skulle jag ha förlorat pengar på att stanna inom mina gränser.

 

Motstånd # 2: 'Det kommer att ta tid att bygga upp min berikande företagsstruktur - Jag hinner inte med mig just nu med alla åtaganden!"

Min Svar: Du kanske arbetar med enskilda klienter, eller fortfarande har en anställning och gör din sanna gåva som en hobby. Alla har vi 24 h per dag. De som tjänar mer pengar än medel arbetar inte för timpenning. Du kan skapa mer tid genom att lära dig att paketera dina gåvor och tjänster. Det finns bra trick för att skapa en rik inkomst även när du tar semester!

Motstånd # 3: "Jag har svårt att engagera och följa igenom med företagsbiten. Jag vill bara göra det jag älskar (skriva, undervisa, arbeta med kunder) Jag gillar inte marknadsföring, sälj och affärsutveckling..."

Mitt svar: Du är inte ensam och det är en fälla för många andliga människor i världen. Marknadsföring och försäljning är till och med en färdighet som ofta fördöms. När jag visar dig HUR du gör det på ditt unika sätt - och lever resultatet av det - Då kommer de att bli dina bästa vänner också!

Motstånd # 4: "Jag har lagt en massa pengar på att lära mig olika healing-/ transformation-/ coachningverktyg, varför ska jag spendera mer?

Mitt svar: Att lära sig olika metoder är annorlunda än att faktiskt leva ett självförverkligat liv. Att lära sig ett verktyg känns mycket säkrare, vissa till och med gömmer sig bakom det. Om det kändes säkert att vara den du verkligen är, då skulle du redan uttrycka det fullt ut. Detta mentorprogram är ett val att skapa en företagsstruktur, som är ett uttryck av ditt unika energi, och upptäcka vilken läkande effekt det har på hela ditt och andras liv.

 

Motstånd # 5: "Min familj /partner /samhället  stödjer inte mig att leva ut den jag verkligen är ..

Mitt svar: Naturligtvis inte! Det triggar dem när du plötsligt skapar mer pengar genom att göra det du älskar och har friheten att göra vad du vill när du vill! Om du väntar på andras JA, då ber jag dig att ta en närmare titt på deras liv. Det liv de lever är det du faktiskt säger ja till. Ofta är inte det allt för attraktivt.

Fyll i din ansökan här om en gratis konversation med mig.  Om jag kontaktar dig, då får du tillgång till min bokningskalender. Under gratis konversationen tar vi reda på om det här mentorprogrammet är katalyserAnde för dig i att skapa ett berikande företagAnde.