Ditt unika sexuella uttryck

Bli medveten om ditt unika sexuella uttryck och din sanna väg att leva njutAnde i kroppen

 

  Sex är ett ganska laddat ämne. De flesta av oss är inte fullt uttryckta inom det området. Många är oroliga om de är ‘normal’ eller inte. När det kommer till sex, finns det inte något ‘normalt’. Människorasen är ganska komplexa inom detta område också.

Det är lätt att ha en begränsAnde relation med sin sexualitet, utifrån vad vi har lärt om sexualiteten från förflutna liv, föräldrar, tidigare relationer, samhället, religion, andliga principer. Många kämpar för att försöka passa sin sexualitet i en begränsAnde form.

Sanningen är, när man tittar på human design kartan, finns det ingen definition för vad som är bra och normalt sex – som passar alla. Sexualiteten kan uttryckas som monogami, polyamori, giftemål, singel, djupa själsfrändes relationer, one night stands. Vissa attraheras av platoniskt uttryck där vänskapen är viktigare, medan andra är förföriska och experimentella. Det finns oändligt många kombinationer.

Fakta är att få är medvetna hur de är ’designade’ att uttrycka sin sexualitet, samt hur deras eventuella partner är designad.

Jag är glad att meddela att vi har olika sexuella uttryck och att du kan lära dig ‘läsa’ ditt och andras, på tre timmar!

När du öppnar dig själv för ditt sanna sexuella uttryck,

då kommer du i kontakt med livskraften.

I den kontakten kan sann intimitet upplevas.

Du kan lära dig att läsa din (och andras) unika sexuella uttryck med hjälp av Human Design. Det är ett relativt nytt system för personlighetsanalys, som kombinerar element av astrologi, kinesiska I'Ching, Kabbalah (Livets Träd), det hinduiska Chakrasystemet och modern kvantfysik. Din personliga Human Design karta, beräknas från dina födelsedata och det ger dig mycket specifik kunskap om dina personlighetsdrag, dina talanger, din sårbarhet och hur det kan bli din visdom. Det jag älskar med Human Design är att det inte bara ger oss information om vårt unika uttryck. Du blir medveten om din process att aktivera ditt unika uttryck.

Är du nyfiken att lära känna ditt unika sexuella uttryck?

I denna on-line utbildning lär du dig använda Human Design som ett verktyg för att:

 • Bli medveten om ditt sexuella uttryck. När du känner dig själv, då kan du lättare kommunicera det i relation med din nuvarande eller framtida intima partner, vilket gör det lättare att förverkliga njutningen att uppleva ditt sanna sexuella uttryck.
 • Lär känna din intima partners sexuella uttryck. Du vet då vad du kan förvänta dig. Ni kan utgå från det som ÄR och har möjligheten att förkroppsliga den sanna potentialen i er intima relation.
 • Öka din manifestationskraft. Den sexuella kraften är den kraftfullaste skaparkraften. Är du fri med ditt sexuella uttryck, blir du automatiskt fri att rida din unika våg genom livet.
 • Möjligheten att omvandla negativ laddning till njutAnde.

Utbildningen är inspelad. Du får tillgång till den direkt efter att du anmält dig.

Det här är vad du kommer att lära dig

 • Din livsstrategi. Ditt sanna sätta att starta en intim relation och en intim stund.
 • Din inre kompass. Hur du vet vad som är sant för dig. Hur du navigerar till att leva ut ditt unika sexuella uttryck.
 • Din sexuella karaktärskombination.
 • Ta reda på ditt definierade eller odefinerade sexuella uttryck. Vi går igenom de 9 möjliga energier som utgör ditt sexuella uttryck.

Utbildningen kostar 2990 kr

Specialerbjudande: 1990 kr

BONUS

 • 15 min privat med Susanne över skype där du kan ställa dina intima frågor.

  Susanne Billander 

  Inom Human Design sägs det ta 7 år att avkoda sitt NOT-Self. Lustigt nog väcktes mitt sexuella uttryck upp 7 år, på månaden, efter att jag fick min Human Design läsning. Den feminina energi knackade på dörren. Jag öppnade. Den kom in och började älska med min maskulina energi. Den intima kontakten med livet gav också en intim kontakt med min sexualitet. Genom att följa min unika livsstrategi och inre kompass lärde jag mig att surfa min unika våg i livet. Det leder till ett njutAnde liv i den mänskliga formen.

  Utbildningen kostar 2990 kr

  Specialerbjudande: 2490 kr

  PENGAR-TILLBAKA-GARANTI

  Jag garanterar inte att det är ett 'quick fix' att förkroppsliga ditt unika sexuella uttryck. Men om du inte upplever att du fick värde för dina pengar i denna utbildning, dvs om du inte upplever att du blev medveten om ditt unika sexuella uttryck och om processen HUR du aktiverar den över tid. Skicka mig då ett email efter utbildningen, så återbetalar jag kurskostnaden utan frågor.