Ditt unika jag

Aktivera ditt sanna uttryck i alla områden i livet

 

Jag lär ut förståelsen av Human Design, vilken är processen att väcka upp ditt unika jag. Ingen har samma design eller uttryck, men samhället har över 1000-tals år skolat befolkningen att passa in i en mall. De har lyckats mer eller mindre bra. Nu stödjer den universella energin oss att leva ut vårt individuella uttryck. Det är nyckeln till sann tillfredsställelse, framgång, fred, harmoni och hälsa.

Att vara dig själv är egentligen det lättaste som finns. Det tar en massa energi att försöka leva som någon annan!

Jag bjuder in till en resa, som hjälper dig att upptäcka ditt unika jag. Du har möjlighet att lära dig om dig själv för din egen skull och du kan applicera kunskapen och processen i ditt eventuella arbete med andra.

 

HDwheel


Vad är värdet av att känna till dessa nycklar:

 • Att veta vem du är och din inre kompass gör att du blir auktoriteten i ditt liv
 • Du lär känna om dina sårbara sidor, där ditt ICKE SANNA JAG har sitt fäste. Lär hur du kan omvandla de till visdom.
 • Lär känna andra på djupet, genom att under några minuter titta på vem de är. Det är den största kärleksgåva vi kan ge. Att förstå likheter och olikheter leder till berikande acceptans.
 • Att känna till hela din familjs design hjälper dig att stötta varje individ att blomma ut i sitt sanna uttryck. Jag älskar att jag har vetat vem mina barn är sedan de var född. De är olika varandra och olik mig. Det som fungerar för mig är inte alltid rätt för dem.
 • Innan du provar att göra det någon annan gjort för att lyckas, tex läsa andras böcker och prova på deras diet tips, då är det bra att ha kännedom om vem du är. Att sätta sig in i något, som inte är rätt för oss, är bästa sättet att misslyckas. Att göra det som är rätt för oss är bästa formeln för framgång.
 • All leva ditt unika jag är grunden till vital hälsa och överflöd.

Jag har fått en större acceptans för mig själv och mitt liv! Ser inte ner på mig själv lika mkt längre. Dessutom har jag fått ett enormt verktyg som komplement för att hjälpa/råda andra människor! Större förståelse för livets flöde.

- Katarina Simon

DITT UNIKA JAG
Kursinnehåll

 • Fem inspelade webinar
 • Fem uppgifter, en efter varje webinar. Frågor som assisterar dig att bli medveten om vad som är dags att släppa taget om och vad som är dags att väcka upp
 • Fyra inspelade livewebinar med frågor och svar, individuell guidning, diskussion (från första kursomgången)

Du kommer direkt att få tillgång till en utbildningssida, med fem inspelade webinar. I varje webinar delar jag värdefull information om hur man tyder en Human Design karta. Därefter kommer du att få frågor, som identifierar var du kan frige blockeringar, vilket snabbare gör att du kan leva ut vem du är. Dessutom får du tillgång till fyra inspelade frågor och svar webinar.

Detta är inte ett tillfälle att hitta ännu en låda att identifiera dig med. Detta är en påminnelse till vem du är och vad du inte är så att du kan vakna upp fortare och leva ditt liv, inte i någon annans fotspår.

 

Jag har fått en större förståelse för människors olikheter, samt en acceptans och fascination över perfektionen i våra olikheter. Jag känner en ny vördnad över livets sätt att uppleva ur olika fasetter , med utmaningar och tillgångar. Tack själv för din ledning i transformationerna<3

Marie Holmberg

INNEHÅLLET I VARJE WEBINAR

Webinar 1

De fem olika aura typerna och hur du blir sann med din.

12 Profiler - Vilken personlighet som relaterar med världen.


Webinar 2

Kartan över din definition - Vad är dina gåvor, resurser som alltid finns tillgänglig.

Kartan över ditt begränsAnde jag - vad du kan tro är du, men som i själva verket INTE är ditt sanna uttryck.

Hur påverkas du av omgivningen? Vad kan du nu släppa taget om? Vad är visdomen?


Webinar 3

Tre energikretsar: Individuella, Stammen och Kollektiva

Vad är din unika blandning av kretsarna?

Vad betyder det för dig och ditt liv?


Webinar 4

Fortsättning med de tre energikretsarna: Individuella, Stammen och Kollektiva och vad alla kanaler betyder.


Webinar 5

Ett fundamentalt skifte håller på att hända - Från överlevnad till att leva i abundance (överflöd).

Glimtar in till vad som är på G att hända, samt hur du kan följa med i skiftet.

För mig pågår kursen fortfarande. Jjag älskar att få lyssna och lyssna om och om igen. Ny insikter hela tiden. Det är komplext! En av de stora gåvorna hittills, är att jag kan vila i min yngsta sons personlighet, som jag inte alltid förstått, vi andra är generators och han är projektor... har tyckt att han distanserat sig från oss andra och varit så trött... Jag kan klappa på mig själv som jag varit så himla kritisk emot. Stimulerande att få flera aspekter att fundera på. Guidningarna har varit och är fantastiska! TACK ! Formen på utbildningen passar mig jätte bra.

- Agneta B-G

För mig kommer kursen också pågå ett tag till. Jag har fått en större acceptans för mig själv, och råg i ryggen att våga stå för vem jag är och vad jag vill - dock ovant och vingligt! Har fortfarande svårt att känna/höra det sakrala ljudet men försöker lyssna på magkänslan iaf. Är i full gång med att experimentera med att följa strategi och kompass. Det är svårt men känns så rätt. 
Att lägga fokus på acceptans för mig själv har satt igång en process.. har kommit i kontakt med en djup värdelöshetshetskänsla. Plågsamt men samtidigt himla häftigt för att det känns som en så viktig nyckel. Visste att jag inte har så höga tankar om mig själv men har inte förstått vidden av det. Mycket märklig känsla att känna sig upprymd och värdelös samtidigt men det är verkligen som att jag hittat lösningen på ett gigantiskt problem i mitt liv. Tack för en fin kurs! Älskar att jag nu kan gå om kursen om och om igen hemma vid datorn.

- Charlotte D

BONUS

 • 30 min privatsession med Susanne. Då du kan ställa frågor, som dykt upp under kursen och/eller välja att låta Susanne läsa ditt unika livstema. Du kan även be om hjälp att frige gamla 'icke jag' mönster. Du får en inspelning av sessionen. (Värde 2500 kr)

  Ordinarie pris för utbildningen: 6000 kr

  Som deltagare i gruppen har du tillgång till ett specialerbjudande de kommande 7 dagarna: 3500 kr 

   

  Delbetalning är möjlig. Betala 1800 kr nu och 1600 kr om en månad (totalt 3600 kr)

  (Du ansvarar att pengar finns på kontot när nästa dragning görs om en månad)

   

   

  Susanne Billander 

  De senaste 8 åren har jag varit medveten om min unika inre kompass. Att följa min inre kompass väckte upp mitt unika jag och skapade ett berikAnde liv. Bortom måste, borde, överlevnad, behöva bli omtyckt, vara perfekt fann jag mitt unika uttryck, kärleksuttryck och sexuella uttryck. Det har öppnat upp till kravlösa relationer. Vilken glädje att älska mammarollen, ha en trans-parent relation med mina föräldrar, vara en överflödande kvinna i relation med en överflödande man, samt ha berikAnde vänskapsrelationer med både män och kvinnor. Jag bor i en ekoby med mina barn i Costa Rica och jobbar 'halvtid' med vad jag älskar. Tacksam.