Lär dig att identifiera konflikten bakom ett fysiskt symtom och den multidimensionella helAnde processen!

 

 Du vet att kroppen är oändligt intelligent.

Du vet att det finns en koppling mellan din fysiska kropp och dina känslor.

Du vet också att du är här för att leva ditt högsta syfte och livsväg.

Det finns ett kraftfullt verktyg, som bio-logiskt förklarar de underliggande orsakerna bakom fysiska symtom. Ett verktyg som kan hjälpa dig att återskapa en vital hälsa, vilket är din sanna natur.

 

Vår kropp är en fantastisk portal till andligt uppvaknande. Fysisk sjukdom inträffar när vi inte lever i samklang med vårt högsta syfte – när vi inte lever vårt unika uttryck. På biologiskt plan är varje symtom en intelligent reaktion och visar oss vägen till vår upplevda konflikt.

Vill du lära dig att identifiera den underliggande konflikten bakom fysiska symtom?

Då är META-Medicin analys processen för dig!

Oavsett om du är en healer, och söker nya verktyg att erbjuda dina kunder, eller om du letar efter förlösning av dina egna fysiska symtom.

 

" Jag introducerades till principerna om MetaMedicin. Inom några timmar hade min uppfattning om varför man blev sjuk och hur man kunde bli frisk igen fullständigt kullkastats. Efter att jag jobbat i flera år inom det medicinska yrket började bitarna falla på plats om hur känslor kan skapa sjukdom. Långt ifrån att vara ett annat dunkelt holistiskt koncept, grundades MetaMedicinen av en tysk läkare som noggrant tog fram röntgenologisk och histologisk bevisning för systemet. Resultatet är en revolution inom vetenskap och medicin genom att den tar ett kliv framåt inom integrerade hälsoparadigm. Susanne Billander är en utomordentlig lärare som inte enbart lägger fram de intellektuella ramarna för systemet, men som även förmedlar en djup känsla av holism och enhet som man med ord inte kan beskriva. Jag rekommenderar verkligen denna kurs."

Dr Manjir Samanta-Laughton, MBBS, allmänläkare och författare till boken Punk Science

 

UNIK INBJUDAN
- En kombo av online kursen med en livehelg hos Naturmedicinska Akademin i Glimåkra den 2-3 november!

 

De senaste sju åren har jag endast erbjudit online META kurser. Tillsammans med Naturmedicinska Akademin. arrangerar jag nu ett unikt tillfälle, en livehelg som avslut på online utbildningen (alla deltagare behöver lyssna igenom onlinekursen innan livehelgen. Online kursens innehåll presenteras längre ner på sidan). Livehelgen är en kraftfull möjlighet att mötas och djupdyka med syftet att:

 • Öva analysfärdigheten och identifera underliggande konflikter och finna den multidimensionella helAnde vägen.
 • Grupp AktiverAnde guidningar. Aktivera feminina-, maskulina-, moder- och faderenergin inom dig. Det energiska korset som katalyserar andra helAnde skiften!
 • Frågestuder som bjuder in till helAnde skiften för hela gruppen.
 • Möjligheten att personligen få ta del av Susannes katalyserAnde i din META Analys och helAnde process.

 

En kartlänk till Naturmedicinska Akademin: https://goo.gl/maps/cdWBCuH1xk3n9KH39

Kombokursen innehåller:

 • Fem nerladdningsbara inspelade webinar. (Du kan lyssna och se PowerPoint bilder via datorn) Du väljer att lära när du har tid och lust! Du kan repetera hur många gånger som helst och låta informationen sjunka in djupare och djupare.
 • En nerladdningsbar Manual och Uppslagsverk: Organ - Konflikt - Hjärnlager - Symtom i konflikt- och återhämtningsfasen.
 • Power Points i pdf form, vilket gör att du kan skriva ut dem.
 • Efter avslutad kurs får du ett diplom. Denna kurs räknas som steg 1 av META-Medicinutbildningarna i IMMAs standard (International Meta-Medicine Association.)  
 • LIVEHELG hos Naturmedicinska Akademin i Glimåkra den 2-3 november kl 9-17 båda dagarna. Inkl. fika och vegetarisk lunch.
 • Det finns 12 sovplatser i sovsal hos Naturmedicinska Akademin. Det kostar 275 kr att övernatta inkl. frukost vilket behöver bokas direkt med Ann Jönsson via email: info@naturhalsan.se Övernattningen ingår inte i kurspriset.

Online kursen innehåller:
(Vid anmälan får du tillgång till den och du behöver lyssna dessa 5 webinar innan livehelgen)

Webinar 1

 • Lär om vad META-Medicin är samt hur det spelar ett betydande roll i integrativmedicin.
 • Bli medveten om vad som startar en symptom/sjukdomsprocess och hur det påverkar de olika nivåerna av oss.
 • Lär om de två faserna i en sjukdomsprocess, hur identifierar man dem, samt vilka symtom som dyker upp i konfliktfasen och i återhämtningsfasen.

 

Webinar 2

 • Lär om hjärnans evolution
 • Du får information om de fyra olika hjärnlagren, vilka organ som tillhör dem, vilka konflikter som triggar igång de olika organen, samt vilken intelligent biologisk respons (symtom) som startar efter en konflikt och vilka symtom som uppstår i återhämtningsfasen.

 

Webinar 3

 

 • Lär om mikro-organismernas sanna roll och om deras viktiga syfte i läkningen.

 

Webinar 4

 • Lär hur du steg-för-steg samlar information för att göra en Meta Analys, det vill säga hur du finner konflikten bakom ett symtom.
 • Du blir medveten om viktiga aspekter, som behöver vara på plats, för att läkning ska ske.

Webinar 5

 • Vad händer efter en META Diagnos? Jag delar om en inre transformationsprocess, Soulution processen, vilket är en multi-dimensionell medvetenhets process, som stödjer alla existerande terapimetoder.
 • Du lär dig identidiera en individuell helAnde plan. Det är en coachande process med syfte att identifiera den unika helAnde processen.

"Jag vågar påstå att kunskapen och de djupgående insikter som denna kurs för med sig har potentialen att förändra mänskligheten.
Susanne och hennes enkla, lättillgängliga och lyhörda sätt att lära ut på har tillfört så många fler dimensioner i min egen terapeutiska verksamhet. Det här är kunskap jag inte funnit någon annanstans.
Tack vare insikten i MetaMedicinens grunder kan jag nu med en större exakthet vägleda mig själv och mina klienter in i livskraften, hälsan och den sanna potentialen som vi alla bär på. Denna kurs är en milstolpe i mitt liv och arbete, en ovärderlig pusselbit jag länge sökt efter! 
Tack fina Susanne för att du helhjärtat är dedikerad att hjälpa mänskligheten på det här sättet med MetaMedicinens perfekta insikter. Jag vet att detta är ett verktyg för att åstadkomma en humanare värld där vi alla har möjligheten att se oss själva, varandra och våra kroppar i ett helt nytt och mycket vackrare ljus."
- Ronya Olsson, yogaterapeut.
www.yogamedicin.se

 

NU KOMBOEBJUDANDE MED LIVEHELG
I GLIMÅKRA 2-3 NOVEMBER 2019

Kostnad:  3490 kr

(Normalt kostar onlinekursen, utan livehelg, 3490 kr!)

 

Anmäl dig genom att betala med visa/mastercard eller paypal. 


Vintern 2015 var jag på solsemester och upptäckte då en knöl i mitt högra bröst.Den var i storlek som min tumnagel och kändes tydligt från sidan.
Eftersom jag själv arbetat inom alternativmedicin i 20 år kände jag instinktivt att jag ville gå till botten med vad detta stod för och läka ut det själv. Min mamma dog i bröstcancer -97 och jag kände att det kunde vara ett mönster som ville upprepa sig och behövde brytas. Utan att veta vad det var jag hade i mitt bröst påbörjade jag en läkningsresa som i princip bara jag och min man visste om.
Jag höll det hemligt för att slippa lägga energi på vänner och familjs rädslor och koncentrerade mig på läkning på alla plan.


Från dag ett gick jag över till raw food och uteslöt allt som kunde tänkas belasta kroppen, såsom kött, mjöl, mjölk, socker, kaffe och alkohol.


Eftersom jag tidigare läst Susanne's första kurs i META-Medicin och fått hennes hjälp tidigare ville jag med hennes hjälp förstå vad som låg i detta symptom. Vi bokade en tid och Susanne guidade mig skickligt igenom känslomässiga blockeringar, som låg på temat mamma, mormor och generationer tillbaka. Jag hade även en stark känsla av att det fanns en annan aspekt med i det hela som låg på planet kreativitetsblockering. Var ganska trött på det sätt jag arbetade på, men tog inte riktigt tag i det hela. Nu var det dags!


Med en strikt kostomläggning, Susannes hjälp, healing och omslag m ricinolja gick jag igenom processen och kände hur knölen växte och blev större och större. Lustigt nog var jag inte rädd en gång utan hade bara fokus på läkning och mitt inre.


Bara vid ett enstaka tillfälle när knölen var stor som en valnöt blev jag rädd vid tanken på att jag kanske var fel ute och inte skulle få uppleva mitt förestående bröllop på sommaren 2015. En kort rädsla som snabbt försvann när jag efter några veckor en dag kände hur knölen började krympa. Det hela gick då ganska fort och en dag var knölen helt borta. Totalt tog det ca 2 månader.


Under denna tid bestämde jag mig att lägga mer tid på det jag verkligen älskar, att arbeta med keramik. Jag avsatte mer tid åt det och fick en ny inspiration som också ledde till att jag bestämde mig för att lägga mitt företag åt sidan.


I det ögonblicket kom den riktiga energin tillbaka och keramiken fick ännu mer plats. Idag är jag glad över att min kropp visade mig vad jag behövde ta i och utveckla mer för att fortsätta att bli hel. 


Tack Susanne för ditt fina stöd, din fantastiska kompetens och starka intuition.


Så tacksam över att jag vågade lyssna på mig själv, även om jag förstår att resan jag gjorde inte är för alla och att vissa kanske vill gå en annan väg med läkare inkluderat.Det viktigaste är att man väljer den väg som känns bäst för en själv, och jag valde min.

Elisabeth

Så som jag känner Susanne är hennes visdom till kunskap i konflikter runt sjukdomar stor. Hennes lekfullhet och lätthet gör allt mycket lättare att möta om man står mitt uppe i en konflikt. Den lekfullheten gör också att när hon är ute i fältet som lärare så kan hon möta de energier vi behöver förstå. I det jag ser på det och hör på det uppfattar jag hela komplexiteten som enkelt och lekande lätt. Hon radierar ljuset av en mästare. Och det bästa av allt - hon ger speglingen i det, och ger möjlighet att väcka din egen mästare. Det gör att det som verkar så stort och omfattande, som till exempel META-Medicin, sjukdomar, smärta etc. blir kul. Hon är specialist att möta just den begränsningen med så stor kärlek och nyfikenhet att begränsningen blir så stolt av all härlig uppmärksamhet att den.... spricker... och gör sig om till den kärlek den kom ifrån... Den sekunden transformeras en så stor respekt för livet att livet hittar hem. Som lärare har hon ett strukturerat sätt att lära ut sin konst, där hon metodiskt går igenom den faktiska information som finnes runt det hon undervisar. En härlig kombination som reflekterar abundance!

Åsa Brita Simonsson

Susanne Billander

Jag utbildar och guidar människor internationellt i MultiDimensionell hälsa och överföd. Genom att bli medveten om den underliggande konflikten bakom fysiska symtom, öppnas möjligheten till läkning på alla plan. Varje person är unik, vilket gör att varje persons helAnde process är också unik!

NU KOMBOEBJUDANDE MED LIVEHELG
I GLIMÅKRA 2-3 NOVEMBER 2019

Kostnad:  3490 kr

(Normalt kostar onlinekursen, utan livehelg, 3490 kr!)

 

Anmäl dig genom att betala med visa/mastercard eller paypal. 

 

Välkommen med - Du har inget att förlora!

money_back_guarantee

Om du inte finner värde av online META-Medicine kursen, då är jag villig att betala tillbaka hela summan innan livehelgen 2-3 november.

 

Har du frågor om kursen ?

Kontakta mig via susanne@metamedicine.se