Ditt unika jag i relationer

Processen som stödjer dig att lära om andras unika kärleksuttryck och förkroppsliga kravlös kärlek

Generellt är kärlek grunden i alla relationer; intima, med sina barn, vänskap, släktingar och grupper av människor. Få har upptäckt hur de är ’designade’ att älska, samt hur de nära och kära är ’designade’ att uttrycka kärlek.

När en människa känner sig sedd och älskad för vem de är, då öppnar de sig, vilket skapar kontakt. Kontakt är LIV. När vi älskar det som ÄR, då är vi i kontakt med den berikAnde livskraften. Vilket gör att vi blir fria att älska kravlöst. De flesta människor stoppar sig att leva sitt unika jag och ett liv de älskar -  på grund av kärlek!

Många har en begränsande syn av vad kärlek är, utifrån vad de har lär om kärlek från förflutna liv, föräldrar, tidigare relationer, samhället, religion, andliga principer. Det finns samma antal uttryck av kärlek, som människor på planeten!

Varje person på Jorden är en pusselbit. När den pusselbiten tillåter sig att vara sig själv, då faller den på rätt plats och ger liv till helheten. Pusslet är dock bara så fungerande som antalet människor, som älskar att vara sitt unika uttryck. När vi inte tillåter oss själva/varandra att vara vår autentiska design, då ‘förstör’ vi för hela mänskliga pusslet.

Vill du ge dig hän att lära om ditt unika uttryck av kärlek, samt lära om vilket uttryck du blir tillsammans med en annan person?

Det är omöjligt att inte påverkas av en annan persons aura. När du är själv har du alltid tillgång till den energi du är designad att vara. När du är i en annan persons aura då blir summan av kardemumman ett unikt uttryck av VI.

Jag + Du = VI

Sången uttrycker 'Ingen kan älska som vi'...

Sant.

Varje relation är unik.

 

 

Alla är inte designade att vara ’trevliga’. Det finns energier som tvivel, tävlande, vilja bestämma, kontrollera, kritisk, ologisk, spontan, kamp, struggle, göra ’fel’ för att förstå rätt,  dramatisk, icke empatisk, provocerande, melankolisk. Men alla energier är ett uttryck av kärlek. Att se vikten av alla energier och vara utrymme med dem är en kärleksakt.

Vissa är designade att vara hemma och ’super mamman’, andra är designade att vara hemma som eremit, medan somliga är designade att vara ute på äventyr hela tiden. Vissa är lätta att tycka om och andra mer utmanande. Hur mycket försöker människor att fixa/hjälpa/stå ut med personligheter/energier, som i själva verket är viktiga ingredienser i det mänskliga livet på jorden?

Lär känna den andra personens design och ge dem utrymme att vara sin natur. Då kliver vi in i processen att förkroppsliga kravlös kärlek.

Att vara älskad för vem vi är ÄR vad vi alla längtar efter. Vi vet att kärlek börjar med självkärlek. Men, att älska någon för vem de är - är en helande akt!

 

I utbildningen 'Ditt unika Jag' lärde du dig grunden att läsa separata Human Design kartor. Nu bjuder jag in att lära om hur du läser två kartor tillsammans.

 

Mekanismen hur vi relaterar är energi och INTE PERONLIG. Vi kan inte kontrollera energi. Men vi kan kontrollera vad vi sager JA och NEJ till, samt vår respons till energin ÄR PERSONLIG.

Är du redo att älska dig själv och människor som de är?

I denna utbildning lär du dig använda Human Desing som ett verktyg för att stödja dig att:

 • Lär känna ditt och andras kärleksuttryck.
 • Bli medveten hur din och en annans persons energi blir tillsammans.
 • Lär känna hur du startar en relation på ditt sanna sätt.
 • Hur man separerar utan separation.
 • Förstå hur den familj du föddes till påverkat dig med begränsAnde kärleksmönster.
 • När du lär känna hur du och ditt barn (och olika barn) ‘blir’ tillsammans kan du vara proaktiv i ditt föräldraskap. Det blir lättare att stödja dig själv och barnet i att vara fri att vara er själva med varandra, samt stödja varandra att leva sin högsta potential.

Du får tillgång till tre inspelade webinar + inspelat frågor och svar webinar direkt efter du anmäler dig.

Det här är vad du kommer att lära dig

 • Hur de olika relationstyperna relaterar tillsammans
 • Hur de olika profilerna resonerar, harmoniserar och inte.
 • Hur du lägger ihop två chart och ser vad summan av kardemumman blir
 • Elektromagnetismens fördelar och utmaningar.
 • Sex by design. Japp de flesta är designed att bli motiverad att älska av olika motivationer. Frihet att känna till.
 • Hur de olika typerna går in i en relation på sitt sanna sätt
 • Hur avslutar du en relation korrekt
 • Lär känna ditt icke sanna kärleksuttryck och hur du vänder det till visdom
 • Plus Susanne erfarenheter av processen bakom berikAnde relationer

BONUS

 • 15 minuter privat frågor och svar session med Susanne

  Pris: 2990 kr

  Specialerbjudande, till dig som gått kursen 'Ditt unika Jag': 1990 kr de närmaste 7 dagarna

  Susanne Billander 

  Inom Human Design sägs det att det tar 7 år att avkoda sitt Not-Self. Lustigt nog separerade jag och Erik samma månad, som jag insåg att det gått 7 år sedan vi fick våra Human Design läsningar. Då blev det sant för oss båda att ändra relationsform.
  Att följa min inre kompass och livsstrategi väckte upp mitt unika jag. Bortom måste, borde, överlevnad, behöva bli omtyckt, vara perfekt fann jag mitt unika kärleksuttryck. Det har öppnat upp till kravlösa relationer. Vilken glädje att äntligen älska mammarollen, ha en trans-parent relation med mina föräldrar, vara en överflödande kvinna i relation med en överflödande man, samt ha berikAnde vänskapsrelationer med både män och kvinnor. Tacksam.