HUMAN DESIGN KOMBO 4

 

En kombo av fyra utbildningar i Human Design
- Nu till specialerbjudande!

 

Lär dig bli medveten om:

 

 • Det individuella unika uttrycket.
 • Det unika uttrycket som skapas när två människor är tillsammans.
 • Den unika gruppenergin som skapas när tre eller fler personer är tillsammans.
 • Det unika sexuella uttrycket.

Här kommer en presentation av de fyra olika utbildningarna.

1. DITT UNIKA JAG

Bli medveten om ditt och andras unika uttryck samt processen att aktivera det!


 


Lär dig vad de olika komponenterna i en Human Design karta betyder, vilket gör att den kan ge dig information om persons unika uttryck på bara några minuter!


Syftet med den här utbildningen är dock att lära känna de viktigaste komponenterna i din design och aktivera friheten att leva ditt unika uttryck fullt ut.Kursupplägg:

 • Fem inspelade webinar. Jag delar om de 5 olika livsstrategierna, de inre kompasserna, de 12 profilerna, de 9 centerna, de 32 olika kanalerna i de tre olika kretsloppen.
 • Fem uppgifter, en efter varje webinar. Frågor som assisterar dig att bli medveten om hur du unikt aktiverar ditt unika uttryck.
 • Fyra inspelade livewebinar med frågor och svar, guidningar, diskussion (från första kursomgången)
 • Du får ett dokument med en beskrivning av de 64 olika energierna, vilka är relaterade till de 64 hexagramen i I'Ching.

Jag har fått en större acceptans för mig själv och mitt liv! Ser inte ner på mig själv lika mkt längre. Dessutom har jag fått ett enormt verktyg som komplement för att hjälpa/råda andra människor! Större förståelse för livets flöde.

- Katarina Simon

Jag har fått en större förståelse för människors olikheter, samt en acceptans och fascination över perfektionen i våra olikheter. Jag känner en ny vördnad över livets sätt att uppleva ur olika fasetter , med utmaningar och tillgångar. Tack själv för din ledning i transformationerna<3

Marie Holmberg

För mig pågår kursen fortfarande. Jjag älskar att få lyssna och lyssna om och om igen. Ny insikter hela tiden. Det är komplext! En av de stora gåvorna hittills, är att jag kan vila i min yngsta sons personlighet, som jag inte alltid förstått, vi andra är generators och han är projektor... har tyckt att han distanserat sig från oss andra och varit så trött... Jag kan klappa på mig själv som jag varit så himla kritisk emot. Stimulerande att få flera aspekter att fundera på. Guidningarna har varit och är fantastiska! TACK ! Formen på utbildningen passar mig jätte bra.

- Agneta B-G

För mig kommer kursen också pågå ett tag till. Jag har fått en större acceptans för mig själv, och råg i ryggen att våga stå för vem jag är och vad jag vill - dock ovant och vingligt! Har fortfarande svårt att känna/höra det sakrala ljudet men försöker lyssna på magkänslan iaf. Är i full gång med att experimentera med att följa strategi och kompass. Det är svårt men känns så rätt. 
Att lägga fokus på acceptans för mig själv har satt igång en process.. har kommit i kontakt med en djup värdelöshetshetskänsla. Plågsamt men samtidigt himla häftigt för att det känns som en så viktig nyckel. Visste att jag inte har så höga tankar om mig själv men har inte förstått vidden av det. Mycket märklig känsla att känna sig upprymd och värdelös samtidigt men det är verkligen som att jag hittat lösningen på ett gigantiskt problem i mitt liv. Tack för en fin kurs! Älskar att jag nu kan gå om kursen om och om igen hemma vid datorn.

- Charlotte D

2. DITT UNIKA JAG I RELATIONER 

 

Bli medveten om det unika uttryck som skapas i dina relationer!
 

Generellt är kärlek grunden i alla nära relationer. Få har upptäckt hur de är ’designade’ att älska, samt hur de nära och kära är ’designade’ att uttrycka kärlek.

När en människa känner sig sedd och älskad för sitt unika uttryck, då öppnar de sig, vilket skapar kontakt. Kontakt är LIV. När vi älskar det som ÄR, då är vi i kontakt med den berikAnde livskraften. Vilket gör att vi blir fria att älska kravlöst. De flesta människor stoppar sig att leva sitt unika jag och ett liv de älskar -  på grund av kärlek!

Många har en begränsAnde syn av vad kärlek är, utifrån vad de har lär om kärlek från förflutna liv, föräldrar, tidigare relationer, samhället, religion eller andliga principer. Det finns lika många kärleksuttryck som människor på planeten!

Bli medveten om andra personers design och ge dem utrymme att vara sin natur. Då kliver vi in i processen att förkroppsliga kravlös kärlek.

Mekanismen hur vi relaterar är energi och INTE PERONLIG. När du är själv har du alltid tillgång till den energi du är designad att vara. När du är i en annan persons aura då blir summan av kardemumman ett unikt uttryck av VI.  Vi kan inte kontrollera energi. Men vi kan kontrollera vad vi sager JA och NEJ till, samt mötet med reaktionen till det som ÄR.

Jag + Du = Vi


Så som sången uttrycker det: 'Ingen kan älska som vi...'


Sant.


Varje relation är unik!

Det här lär du dig i tre inspelade webinar:

 • Hur de olika relationstyperna relaterar tillsammans.
 • Hur de olika profilerna resonerar, harmoniserar eller inte.
 • Hur du lägger ihop två unika uttryck och ser vad tillsammansenergin blir.
 • Elektromagnetismens fördelar och utmaningar.
 • Hur de olika typerna går in i en relation på sitt sanna sätt.
 • Hur du avslutar en relation i sanning.
 • Lär känna ditt icke sanna kärleksuttryck och hur du vänder det till visdom.
 • Förstå hur den familj du föddes till påverkat dig med begränsAnde kärleksmönster.
 • Jag delar erfarenheter av processen bakom berikAnde relationer.

3. UNIKA UTTRYCKET AV EN GRUPP

Lär dig läsa designen för en grupp och hur du kan guida gruppen till dess optimala funktion

 

När tre eller fler personer möts formas energimässigt en grupp. Inom Human Design kallar man det ett Penta. Du kan läsa Pentaenergin för en familj, en grupp vänner, ett arbetslag eller idrottslag. Genom att bli medveten om gruppenergin, kan du se hur framgångsrik gruppen naturligt kommer att vara eller ej.

 

Det här är vad du kommer att lära dig i det tre timmars inspelade webinaret:

  • Vilka energier en optimal gruppenergi består av.
  • Hur du läser pentadesign i familjer, vänskapsgrupper, arbetslag, idrottslag.
  • Energimässigt förstå styrkorna och sårbarheten i en grupp.
  • Hur du kan guida en grupp till optimal funktion, balans och harmoni.

  4. DITT UNIKA SEXUELLA UTTRYCK

  Bli medveten om ditt unika sexuella uttryck och din sanna väg att leva njutAnde i kroppen

   

  Sex är ett ganska laddat ämne. De flesta av oss är inte fullt uttryckta inom det området. När det kommer till sex, finns det inte något ‘normalt’. Människorasen är ganska komplex inom detta område också.

  Det är lätt att ha en begränsAnde relation med sin sexualitet, utifrån vad vi har lärt om sexualiteten från förflutna liv, föräldrar, tidigare relationer, samhället, religion eller andliga principer. Många kämpar för att försöka passa sin sexualitet i en begränsAnde form.

  Sanningen är, när man tittar på human design kartan, finns det ingen definition för vad som är bra och normalt sex – som passar alla. Sexualiteten kan uttryckas som monogami, polyamori, giftemål, singel, djupa själsfrändes relationer eller one night stands. Vissa attraheras av platoniskt uttryck där vänskapen är viktigare, medan andra är förföriska och experimentella.

  Fakta är att få är medvetna hur de är ’designade’ att uttrycka sin sexualitet, samt hur deras eventuella partner är designad.

  Jag är glad att meddela att vi har olika sexuella uttryck och att du kan blie medveten om ditt och andras, på tre timmar!

   I denna on-line utbildning lär du dig använda Human Design som ett verktyg för att:

    • Bli medveten om ditt sexuella uttryck. När du känner dig själv då kan du lättare kommunicera i relation med din nuvarande eller framtida intima partner. Det gör det lättare att förverkliga njutningen att uppleva ditt sanna sexuella uttryck.
    • Lär känna din intima partners sexuella uttryck. Du vet då vad du kan förvänta dig. Ni kan utgå från det som ÄR och har möjligheten att förkroppsliga den sanna potentialen i er intima relation.
    • Den sexuella kraften är den kraftfullaste skaparkraften. Är du fri med ditt sexuella uttryck ökas manifestationskraften.
    • Möjligheten att omvandla negativ laddning till njutAnde.
    • Ditt sanna sätt att starta en intim relation och en intim stund.
    • Hur du vet vad som är sant för dig. Hur du navigerar till att leva ut ditt unika sexuella uttryck.
    • Din sexuella karaktärskombination.
    • Om ditt sexuella uttryck är definierat eller odefinierat.
    • Vi går igenom de olika sexuella uttrycken. Du blir medveten om din unika kombo.

    BONUS

     • Tre live frågor och svar webinar. Lägger upp datum i FB gruppen för de kommande tre månaderna.
     • En hemlig FB sida där du kan dela insikter med andra deltagare!

       Specialerbjudande KOMBO 4:

       Ditt unika jag
       +

       Ditt unika jag i relationer

       +

       Unika grupputtrycket

       +

       Ditt unika sexuella uttryck

        8,000 kr t.o.m. 31 mars (ord.pris: 13,000 kr)

        

       Boka-tidig-bonus till de första fyra som bokar:
       30 min privat session över skype med mig.
       (Värde: 2500 kr. Gäller så länge det står på denna sida)

        

       Delbetalning är möjligt!
       Betala 3ooo kr nu och 3000 kr om en månad, samt 3000 kr om två månader
       (totalt 9000 kr)

       (Du ansvarar att pengar finns på ditt konto när dagningarna görs om en månad och om två månader.)

       Susanne Billander 

       Sedan 2003 har jag utbildat människor i META-Medicin, den bio-logiska kopplingen mellan konflikt, hjärna och organ. Det är en färdighet att snabbt identifiera den underliggande konflikten bakom ett fysiskt symtom.  HelAnde är att aktivera sitt unika uttryck, vilket är lättare sagt än gjort! Jag är en multidimensionell katalysator som guidar människor att aktivera sina unika uttryck och att börja älska med livet.

       Jag valde att leva mitt unika uttryck - i relationer, i företaget och sexuellt. Idag älskar jag med livet.

       Det var inte alltid min verklighet. Jag levde ett bra liv i Sverige, men cellerna sjöng inte.

       2012 gjorde jag stora livsförändrande val. Jag började uttrycka mig fullt ut i mitt företagAnde, vilket ökade min inkomst. Och en flytt till Costa Rica blev självförverkligAnde. Nu bor jag i ett nybyggt hus i en ekoby i Costa Rica.

       2015 öppnade jag för den feminina energin och lät den penetreras av den maskulina. I det utrymmet klev min man rakt in i mitt hjärta. Vår relation är en 'match made in heaven'.  Jag är så tacksam för att uppleva kravlös kärlek, vilket är naturligt när två självförsörjande människor relaterar.  Min livsstil vibrerar bortom borden och måsten. Livet ÄR.