Ditt unika jag
+
Ditt unika jag i relationer

Välkommen till en unik resa att bli guidad till dig själv och ditt unika kärleksuttryck, samt lära känna andras kärleksuttryck

Jag bjuder in till en ny utbildning ' Ditt unika jag i relationer', men för att gå den behöver du även ta del av grundkursen 'Ditt unika jag', där du lär dig grunderna i Human Design. 60 personer har redan gått den och jag skapade 'Ditt unika jag i relationer' för dem. Nu öppnar jag upp till en komboinbjudan. 'Ditt unika jag' kursen är redan inspelad och den kan du starta direkt. 'Ditt unika jag i relationer' kommer att utbildas genom livewebinar i juni. Nedan beskriver jag först innehållet i 'Ditt unika Jag' och därefter 'Ditt unika jag i relationer'.

Jag lär ut förståelsen av Human Design, vilken är processen att väcka upp ditt unika jag. Ingen har samma design eller uttryck, men samhället har över 1000-tals år skolat befolkningen att passa in i en mall. De har lyckats mer eller mindre bra. Nu stödjer den universella energin oss att leva ut vår individualitet! Det är nyckeln till tillfredsställelse  framgång, fred, harmoni och hälsa. Att vara dig själv är egentligen det lättaste som finns. Det tar en massa energi att försöka leva som någon annan. Jag bjuder in till en resa, som hjälper dig att upptäcka Dig. Du har möjlighet att lära dig om dig själv för din egen skull och du kan applicera kunskapen och processen i ditt eventuella arbete med andra.

HDwheel


Vad är värdet av att känna till dessa nycklar:

 • Att veta vem du är och din inre kompass gör att du blir auktoriteten i ditt liv
 • Du lär känna om dina sårbara sidor, där ditt ICKE SANNA JAG har sitt fäste. Lär hur du kan omvandla de till visdom.
 • Lär känna andra på djupet, genom att under några minuter titta på vem de är. Det är den största kärleksgåva vi kan ge. Att förstå likheter och olikheter leder till berikande acceptans.
 • Att känna till hela sin familjs design hjälper oss att stötta varje individ att blomma ut som vem de är. Jag älskar att jag har vetat vem mina barn är, för de är olik mig. Det som fungerar för mig är inte alltid rätt för dem.
 • Innan du provar att göra det någon annan gjort för att lyckas, tex läsa andras böcker och prova på deras diet tips, då är det bra att ha kännedom om vem du är. Att sätta sig in i något, som inte är rätt för oss, är bästa sättet att misslyckas. Att göra det som är rätt för oss är bästa formeln för att lyckas.
 • All leva ditt unika jag är grunden till vital hälsa och överflöd.

Jag har fått en större acceptans för mig själv och mitt liv! Ser inte ner på mig själv lika mkt längre. Dessutom har jag fått ett enormt verktyg som komplement för att hjälpa/råda andra människor! Större förståelse för livets flöde.

- Katarina Simon

DITT UNIKA JAG
Kursinnehåll

 • Fem inspelade webinar
 • Fem uppgifter, en efter varje webinar. Frågor som assisterar dig att bli medveten om vad som är dags att släppa taget om och vad som är dags att väcka upp
 • Fyra inspelade livewebinar med frågor och svar, individuell guidning, diskussion (från första kursomgången)

Du kommer direkt att få tillgång till en utbildningssida, med fem inspelade webinar. I varje webinar delar jag värdefull information om hur man tyder en Human Design karta. Därefter kommer du att få frågor, som identifierar var du kan frige blockeringar, vilket snabbare gör att du kan leva ut vem du är. Dessutom får du tillgång till fyra inspelade frågor och svar webinar.

Detta är inte ett tillfälle att hitta ännu en låda att identifiera dig med. Detta är en påminnelse till vem du är och vad du inte är så att du kan vakna upp fortare och leva ditt liv, inte i någon annans fotspår.

 

Jag har fått en större förståelse för människors olikheter, samt en acceptans och fascination över perfektionen i våra olikheter. Jag känner en ny vördnad över livets sätt att uppleva ur olika fasetter , med utmaningar och tillgångar. Tack själv för din ledning i transformationerna<3

Marie Holmberg

INNEHÅLLET I VARJE WEBINAR

Webinar 1

De fem olika aura typerna och hur vi blir sann med dem.

12 Profiler - Vilken personlighet som relaterar med världen.


Webinar 2

Kartan över din definition - Vad är dina gåvor, resurser som alltid finns tillgänglig.

Kartan över ditt ego -vad du kom hit för att väcka upp.

Var påverkas du av omgivningen? Vad kan du nu släppa taget om? Vad är visdomen?


Webinar 3

Tre energikretsar: Individuella, Stammen och Kollektiva

Vad är din unika blandning av kretsarna?

Vad betyder det för dig och ditt liv?


Webinar 4

Fortsättning med de tre energikretsarna: Individuella, Stammen och Kollektiva och vad alla kanaler betyder.


Webinar 5

Ett fundamentalt skifte håller på att hända - Från överlevnad till att leva i abundance (överflöd).

Glimtar in till vad som är på G att hända, samt hur du kan följa med i skiftet.

För mig pågår kursen fortfarande. Jjag älskar att få lyssna och lyssna om och om igen. Ny insikter hela tiden. Det är komplext! En av de stora gåvorna hittills, är att jag kan vila i min yngsta sons personlighet, som jag inte alltid förstått, vi andra är generators och han är projektor... har tyckt att han distanserat sig från oss andra och varit så trött... Jag kan klappa på mig själv som jag varit så himla kritisk emot. Stimulerande att få flera aspekter att fundera på. Guidningarna har varit och är fantastiska! TACK ! Formen på utbildningen passar mig jätte bra.

- Agneta B-G

För mig kommer kursen också pågå ett tag till. Jag har fått en större acceptans för mig själv, och råg i ryggen att våga stå för vem jag är och vad jag vill - dock ovant och vingligt! Har fortfarande svårt att känna/höra det sakrala ljudet men försöker lyssna på magkänslan iaf. Är i full gång med att experimentera med att följa strategi och kompass. Det är svårt men känns så rätt. 
Att lägga fokus på acceptans för mig själv har satt igång en process.. har kommit i kontakt med en djup värdelöshetshetskänsla. Plågsamt men samtidigt himla häftigt för att det känns som en så viktig nyckel. Visste att jag inte har så höga tankar om mig själv men har inte förstått vidden av det. Mycket märklig känsla att känna sig upprymd och värdelös samtidigt men det är verkligen som att jag hittat lösningen på ett gigantiskt problem i mitt liv. Tack för en fin kurs! Älskar att jag nu kan gå om kursen om och om igen hemma vid datorn.

- Charlotte D

Nu följer info om NYA utbildningen
Ditt unika jag i relationer 

 

 

Processen som stödjer dig att lära om andras unika kärleksuttryck och förkroppsliga kravlös kärlek

Generellt är kärlek grunden i alla relationer; intima, med sina barn, vänskap, släktingar och grupper av människor. Få har upptäckt hur de är ’designade’ att älska, samt hur de nära och kära är ’designade’ att uttrycka kärlek.

När en människa känner sig sedd och älskad för vem de är, då öppnar de sig, vilket skapar kontakt. Kontakt är LIV. När vi älskar det som ÄR, då är vi i kontakt med den berikAnde livskraften. Vilket gör att vi blir fria att älska kravlöst. De flesta människor stoppar sig att leva sitt unika jag och ett liv de älskar -  på grund av kärlek!

Många har en begränsande syn av vad kärlek är, utifrån vad de har lär om kärlek från förflutna liv, föräldrar, tidigare relationer, samhället, religion, andliga principer. Det finns samma antal uttryck av kärlek, som människor på planeten!

Varje person på Jorden är en pusselbit. När den pusselbiten tillåter sig att vara sig själv, då faller den på rätt plats och ger liv till helheten. Pusslet är dock bara så fungerande som antalet människor, som älskar att vara sitt unika uttryck. När vi inte tillåter oss själva/varandra att vara vår autentiska design, då ‘förstör’ vi för hela mänskliga pusslet.

Vill du ge dig hän att lära om ditt unika uttryck av kärlek, samt lära om vilket uttryck du blir tillsammans med en annan person?

Det är omöjligt att inte påverkas av en annan persons aura. När du är själv har du alltid tillgång till den energi du är designad att vara. När du är i en annan persons aura då blir summan av kardemumman ett unikt uttryck av VI.

Jag + Du = Vi

Så som sången uttrycker det: 'Ingen kan älska som vi...'

Sant.

Varje relation är unik

Alla är inte designade att vara ’trevliga’. Det finns energier som tvivel, tävlande, vilja bestämma, kontrollera, kritisk, ologisk, spontan, kamp, struggle, göra ’fel’ för att förstå rätt,  dramatisk, icke empatisk, provocerande, melankolisk. Men alla energier är ett uttryck av kärlek. Att se vikten av alla energier och vara utrymme med dem är en kärleksakt.

Vissa är designade att vara hemma och ’super mamman’, andra är designade att vara hemma som eremit, medan somliga är designade att vara ute på äventyr hela tiden. Vissa är lätta att tycka om och andra mer utmanande. Hur mycket försöker människor att fixa/hjälpa/stå ut med personligheter/energier, som i själva verket är viktiga ingredienser i det mänskliga livet på jorden?

Lär känna den andra personens design och ge dem utrymme att vara sin natur. Då kliver vi in i processen att förkroppsliga kravlös kärlek.

Att vara älskad för vem vi är ÄR vad vi alla längtar efter. Vi vet att kärlek börjar med självkärlek. Men, att älska någon för vem de är - är en helande akt!

 

I utbildningen 'Ditt unika Jag' lärde du dig grunden att läsa separata Human Design kartor. Nu bjuder jag in att lära om hur du läser två kartor tillsammans.

 

Mekanismen hur vi relaterar är energi och INTE PERONLIG. Vi kan inte kontrollera energi. Men vi kan kontrollera vad vi sager JA och NEJ till, samt vår respons till energin ÄR PERSONLIG.

Är du redo att älska dig själv och människor som de är?

I denna utbildning lär du dig använda Human Desing som ett verktyg för att stödja dig att:

 • Lär känna ditt och andras kärleksuttryck.
 • Bli medveten hur din och en annans persons energi blir tillsammans.
 • Lär känna hur du startar en relation på ditt sanna sätt.
 • Hur man separerar utan separation.
 • Förstå hur den familj du föddes till påverkat dig med begränsAnde kärleksmönster.
 • När du lär känna hur du och ditt barn (och olika barn) ‘blir’ tillsammans kan du vara proaktiv i ditt föräldraskap. Det blir lättare att stödja dig själv och barnet i att vara fri att vara er själva med varandra, samt stödja varandra att leva sin högsta potential.

Det här är vad vi kommer att göra tillsammans

 • Hur de olika relationstyperna relaterar tillsammans
 • Hur de olika profilerna resonerar, harmoniserar och inte.
 • Hur du lägger ihop två chart och ser vad summan av kardemumman blir
 • Elektromagnetismens fördelar och utmaningar.
 • Sex by design. Japp de flesta är designed att bli motiverad att älska av olika motivationer. Frihet att känna till.
 • Hur de olika typerna går in i en relation på sitt sanna sätt
 • Hur avslutar du en relation korrekt
 • Lär känna ditt icke sanna kärleksuttryck och hur du vänder det till visdom
 • Plus Susanne erfarenheter av processen bakom berikAnde relationer

  Pris för 'Ditt unika jag': 5990 kr
  Pris för 'Ditt unika jag i relationer': 2990 kr

  Kombo-specialerbjudande: 6490 kr t.o.m. 31 maj
  (ord.pris: 8980 kr)

  Boka-tidig-bonus till de första sex som bokar: 30 min privat skype med mig. Du kan ställa frågor eller välja att jag läser livstemat i din design, eller någon annas. (Värde: 2490 kr. Gäller så länge det står på denna sida)

   

  Delbetalning är möjlig. Betala 3300 kr nu och 3300 kr om en månad (totalt 6600 kr)

  (Du ansvarar att pengar finns på kontot när nästa dragning görs om en månad)

  Susanne Billander 

  Inom Human Design sägs det att det tar 7 år att avkoda sitt Not-Self. Lustigt nog separerade jag och Erik samma månad, som jag insåg att det gått 7 år sedan vi fick våra Human Design läsningar. Då blev det sant för oss båda att ändra relationsform.
  Att följa min inre kompass och livsstrategi väckte upp mitt unika jag. Bortom måste, borde, överlevnad, behöva bli omtyckt, vara perfekt fann jag mitt unika kärleksuttryck. Det har öppnat upp till kravlösa relationer. Vilken glädje att äntligen älska mammarollen, ha en trans-parent relation med mina föräldrar, vara en överflödande kvinna i relation med en överflödande man, samt ha berikAnde vänskapsrelationer med både män och kvinnor. Tacksam.