GRATIS
WEBINAR


Aktivera helAnde 

Många är medvetna om kropp-sinne kopplingen. Få är medvetna om den specifika bio-logiska kopplingen, som gör det lättare att snabbt få insikt i vad kroppen visar oss. Dock räcker inte Varför jag? Varför nu? medvetenheten. Att veta intelektuellt är inte läkAnde. Att aktivera helAnde är en UNIK process för varje individ, som innebär görAnde i ditt mänskliga liv, dvs handlingar som aktiverar din unika andeenergi.

I det här webinaret delar jag:

  • En kort META-Medicin intro. Den bio-logiska kopplingen mellan konflikt, hjärna och organ.
  • Jag delar egna läkningsprocesser och andras.
  • Din unika process att aktivera helAnde.
  • Inbjudan till en superkombo utbildning.
  • Mini läsningar av fyra personers unika helAnde uttryck. Kan du inte vara med live, då kan du skriva in din info i webinarforumet innan webinaret.

Välkommen till live webinaret den 14 november kl. 20
Webinaret spelas in och du får tillgång till inspelningen!

Anmäl dig genom att fylla i namn och email (kostar inget). Du får tillgång till länken till livewebinaret och inspelningen via email.

Jag värdesätter integritet och skickar ingen spam

Susanne Billander

 

Sedan 2003 har jag utbildat människor i META-Medicin, den bio-logiska kopplingen mellan konflikt, hjärna och organ. Det är en färdighet att snabbt identifiera den underliggande konflikten bakom ett fysiskt symtom. Genom åren har det blivit tydligt att människors begränsAnde definition av kärlek ligger bakom dis-ease. HelAnde är att aktivera sitt unika uttryck, vilket är lättare sagt än gjort!

Jag är en multidimensionell katalysator, som guidar människor att aktivera sina unika uttryck och börja älska med livet. Jag valde att leva mitt unika uttryck - i relationer, i företaget och sexuellt. Idag älskar jag med livet.

Det var inte alltid min verklighet. Jag levde ett bra liv i Sverige, mestadels så frös jag, var utmanad i moderskapet, visste inte hur jag skulle få till överflöd och jag tillät inte sann intimitet eftersom jag trodde att jag behövde vara i kontroll.

2012 gjordes stora livsförändrande val. Jag började uttrycka mig fullt ut i mitt företagAnde, vilket ökade min inkomst, och vi flyttade till Costa Rica. Den processen blev självförverkligAnde. Nu bor jag i ett nybyggt hus i en ekoby i Costa Rica.

2015 öppnade jag för den feminina energin och lät den penetreras av den maskulina. I det utrymmet klev min man rakt in i mitt hjärta. Vår relation är en 'match made in heaven'. Så tacksam för att uppleva kravlös kärlek, som är naturligt när två självförsörjande människor relaterar.  Min livsstil vibrerar bortom borden och måsten. Livet ÄR.