DITT UNIKA KÄRLEKSUTTRYCK

En aktiverAnde session

 

Bli medveten om ditt unika kärleksuttryck och din unika process att aktivera 'älska med livet'

 

Jag har upptäckt att de flesta stoppar sig själva att leva sitt unika kärleksuttryck och ett liv de älskar -  i kärlekens namn!

Många har en begränsAnde definition av kärlek utifrån vad de har lärt om kärlek från det förflutna; från föräldrar, tidigare relationer, samhället, religion, andliga principer...

Under mina 13 år som multidimensionell guide har det blivit tydligt att människors begränsAnde definition av kärlek skapar sjukdomar, brist på resurser och så klart otillfredsställda relationer!

 

I sanningens namn finns det lika många kärleksuttryck som människor på planeten!

 

Varje person på Jorden är en pusselbit. När den pusselbiten tillåter sig att vara sig själv, då faller den på rätt plats och ger liv till helheten. Pusslet är dock bara så fungerande som antalet människor, som lever sitt unika uttryck. När vi inte tillåter oss själva/varandra att vara vår autentiska uttryck, då ‘förstör’ vi för hela mänskliga pusslet.

Vill du ge dig hän att lära om ditt unika kärlekuttryck och aktivera det i ditt liv?

 

Det finns en karta, som berättar om ditt unika uttryck och en kompass, som guidar dig att aktivera 'älska med livet'.

 

Human Design kan hjälpa dig att förstå skönheten och kraften i vem du egentligen är, samt göra dig medveten om din unika process att aktivera det uttrycket i hela ditt liv.

Vad är Human Design?

Human Design är ett relativt nytt system för personlighetsanalys, som kombinerar element av östra och västra astrologin, kinesiska I'Ching, Kabbalah (Livets Träd), det hinduiska Chakrasystemet och modern kvantfysik. Din personliga Human Design, beräknas från dina födelsedata och det ger dig mycket specifik kunskap om dina personlighetsdrag, dina talanger, din sårbarhet och hur det kan bli din visdom.


Jag har en speciell inbjudan till dig…

 

Min inbjudan är en unik 50 min aktiverAnde läsning där jag delar:

 • Ditt unika kärleksuttryck.
 • Ditt unika syfte i livet.
 • Om du vill; Ditt unika sexuella uttryck.
 • Din unika inre kompass. Att följa den gör att du blir auktoriteten i ditt liv, som aktiverar ditt unika uttryck och upplever livet som en kär-lek.
 • "Ego-kartan" - Vilka begränsningar som blockerar dig att leva ditt unika uttryck, samt hur du kan vända dem till att bli visdom.
 • Stöter vi på blockeringar skiftar vi dem i mån om tid.
 • All leva ditt unika kärleksuttryck är grunden till vital hälsa och överflöd. Innan du provar att göra det någon annan gjort för att lyckas, tex läsa andras böcker och 'gör som jag så lyckas du', då är det ovärderligt att ha kännedom om vem du är. Att göra det som är sant för oss är den enda formeln för att uppleva 'älska med livet'
 • Sessionen spelas in och jag skickar dig en mp3 fil. Läsningen har ett värde för resten av livet!
 • Om du har haft en Human Design läsning med mig förut, då har du chansen att tona in på en specifik relation tex föräldrarollen, intim partner, vänskap... och aktivera ditt sanna uttryck (kär-lek) specifikt i den relationen. Vi får mer tid till energiskiften.

En läsning kostar nu 2500 kr (ord. 3990 kr)
om du bokar den innan 31 augusti.

Jag har endast tid för 4 läsningar i september.
(Gäller så länge erbjudandet står kvar)


Som BONUS får du två utbildande webinar skickade till dig via email.

1. Bli medveten om din unika inre kompass
2. Din livsstrategi.

Boka nu genom att betala här:

 

Efter du har betalat skickar jag en länk till mitt bokningssystem.

Jag ser fram emot att sätta ord på ditt unika kärleksuttryck med dig!

/Susanne Billander

PS. Om du är förälder då kan jag även läsa för ditt barn.
Mina barn har helt olika livsstrategier och inre kompasser. Att känna till varför de är på jorden och hur jag kan specifikt guida dem är en jätte gåva i mitt föräldraskap.

  Susanne Billander 

  De senaste 9 åren har jag varit medveten om min unika inre kompass. Att följa min inre kompass väckte upp mitt unika jag och skapade ett berikAnde liv. Bortom måste, borde, överlevnad, behöva bli omtyckt, vara perfekt fann jag mitt unika uttryck, kärleksuttryck och sexuella uttryck. Det har öppnat upp till kravlösa relationer. Vilken glädje att älska mammarollen, ha en trans-parent relation med mina föräldrar, vara en överflödande kvinna i relation med en överflödande man, samt ha berikAnde vänskapsrelationer med både män och kvinnor. Jag bor i en ekoby i Costa Rica och jobbar som en multi-dimensionell guide. Tacksam!