FINN DITT UNIKA KRAFTUTTRYCK!

Det fysiska livet byggs av de fem elementen - luft, vatten, trä, eld och jord. En balans av de fem elementen skapar hälsa och rikedom i naturen och kroppen. Varje element stödjer, stärker, ger näring samt bereder en väg för de andra elementen.

Du har utbildat dig inom olika helande metoder . Dock är metoderna i sig själva inte den helande kraften. Den kraftfullaste helAnde kraften är DITT UNIKA UTTRYCK! Som terapeut och människa är det din unika energi, dvs ditt varAnde och dina förkroppsligAnde mänskliga upplevelser, som är det sanna värdet för andra människor.

UNIK SPECIALDESIGNAD INBJUDAN!

Under vårdagsjämningen den 20 mars, guidar Susanne Billander dig till ditt unika uttryck genom de fem elementen i formen av ett workshop kl. 9-18.

 

En kartlänk till Naturmedicinska Akademin: https://goo.gl/maps/cdWBCuH1xk3n9KH39

Du kan välja ett område i livet att aktivera hälsa:

  • Du kan skapa ett hälsosamt företagAnde. Att uttrycka ditt unika jag öppnar pengaflödet samtidigt som det är helAnde för ditt mänskliga liv. Det finns bara en av dig och när alla uttrycker sitt unika jag upphör konkurrens – sant mänskligt samskapande tar vid.

  • I relationer är det din unika energi i handling som skapar KÄR-LEK. Bli medveten om din kära lek i intima relationen eller föräldrarollen.

  • I processen att läka din egen kropp är det ditt unika uttryck som aktiverar helAnde. Bli medveten om din unika helAnde process.

  • Som anställd är det din individualitet som ger mervärdet. Alla är inte designade att vara egenföretagare! Bli medveten om uttrycket för din perfekta jobbroll.


För varje element ger Susanne:

  • En belysAnde intro.
  • UtforskAnde uppgifter, som du gör genom det område i livet du väljer att aktivera.
  • En aktiverAnde guidning.

Du kommer att få med dig en tydlig INsikt om vad som behöver avslutas/påbörjas/förändras i ditt liv för att aktivera den helAnde kraften ditt UNIKA  KRAFYUTTRYCK sannerligen ÄR.

Susanne Billander

Jag utbildar och guidar människor internationellt i MultiDimensionell hälsa och överföd. Genom att bli medveten om den underliggande konflikten bakom fysiska symtom (brist på vitalitet/pengar/tid/kärlek/fri-tid), öppnas möjligheten till läkning på alla plan. Varje person är unik, vilket gör att varje persons aktiverAnde process är också unik!

FöljAnde genom min sanningskompass har genererat ett beRikAnde liv där mitt unika uttryck speglas i alla delar av mitt liv.

FINN DITT UNIKA KRAFTUTTRYCK
Specialerbjudande fram till 5 mars:  1900 kr
(efter 5 mars: 2200 kr)
Inkl. för- & eftermiddags fika och vegetarisk lunch

 

Anmäl dig genom att betala med visa/mastercard eller paypal. 

 

 

Har du frågor om meginedagen ?

Kontakta mig via susannebillander@gmail.com