GRATIS
WEBINAR

Introduktions webinar
Aktivera 'kvinna som älskar med livet'

 

Den feminina kraften kallar på att aktiveras. Allt längtar medvetet eller omedvetet efter effekten - nektarn som flödar i kvinnor när deras feminina energi börjar älska med den maskulina! Det tillståndet skiftar relationer fundamentalt och skapar den rika upplevelsen 'Receiving each others presence as presents'.

Du kan välja att aktivera Älska med livet och låta ditt metamorfiska utrymme skifta dina relationer till sann kär-lek!

Jag bjuder in dig medvetna kvinna som väljer att säga JA till att …

… Aktivera din feminina kraft och låta den älska med den maskulina inom dig.

... Lära känna ditt unika kärleksuttryck och upptäck din sanna kära lek i relationer.

... Öppna hjärtat och tillåt sårbarheten att KÄNNA allt, vilket gör att du blir intim med hela livet.

... Släppa fram den vilda kvinnan, som vet att hon är FRI och inte behöver kämpa och kriga för det.

... Väcka upp din autentiska röst och upplev magin av metamorfiska uttryck.

... Aktivera din sensualitet och låt din inre skönhet stråla.

...  Öppna upp din sexualitet genom att hedra ditt hjärta, din kropp och din yoni. Upplev den ljuvliga njutningen att låta den sexuella kraften flöda i hela din kropp, vilket även helar den.

... Ta emot män i ditt ljuvliga utrymme och upptäck hur det öppnar deras hjärtan och fulla potential.

… Bli en förebild i ett samhälle, som är så förvirrat i både den feminina- och maskulina kraften.

Du kan vara i en relation, upplevd som bra eller dålig, eller singel för att vara med i programmet. En kvinna, som älskar med livet, är inte bara av värde i en intim relation. Du påverkar alla män och kvinnor du möter på livsvägen! Även våra barn!

Låt oss börja med en beFriAnde konversation:

  • Den grad av intimitet du har i dina relationer speglar din relation med konflikt. Just nu är konflikt energin aktiv i det 'universella vädret'. Jag bjuder in dig att aktivera det högsta uttrycket i den energin. Att leva den kraften gör det möjligt att börja älska med livet!
  • Jag bjuder in till en övning, som gör dig klarsynt där de flesta medvetna kvinnor fortfarande lever i en illusion, vilket blockerar aktiveringen av den feminina kraften.
  • Inbjudan till ett intimt on-line program över nio månader (endast utrymme för 15 kvinnor). Processen baseras på universella lagar i en naturlig ordning, som katalyserar aktiveringen älska med livet. Det finns en boka-tidigt-bonus till de första som anmäler sig!

Anmäl dig genom att fylla i namn och email. Du får tillgång till inspelningen direkt via email!

Jag värdesätter integritet och skickar ingen spam

Susanne Billander

 

Jag är en multidimensionell katalysator, som guidar människor att aktivera sina unika kärleksuttryclk och börja älska med livet. Jag valde att leva mitt unika uttryck - i relationer, i företaget och sexuellt. Idag älskar jag med livet.

Det var inte alltid min verklighet. Jag levde ett bra liv i Sverige, mestadels så frös jag, var utmanad i moderskapet, visste inte hur jag skulle få till överflöd och jag tillät inte sann intimitet eftersom jag trodde att jag behövde vara i kontroll.

2012 gjordes stora livsförändrande val. Jag började uttrycka mig fullt ut i mitt företagAnde, vilket ökade min inkomst, och vi flyttade till Costa Rica. Den processen blev självförverkligAnde. Nu bor jag i ett nybyggt hus i en ekoby i Costa Rica. 

2015 öppnade jag för den feminina energin och lät den penetreras av den maskulina. I det utrymmet klev min man rakt in i mitt hjärta. Vår relation är en 'match made in heaven'. Så tacksam för att uppleva kravlös kärlek, som är naturligt när två självförsörjande människor relaterar.  Min livsstil vibrerar bortom borden och måsten. Livet ÄR.