GRATIS
INTRO
WEBINAR

BeFriAnde Moderskap
Aktivera ditt sanna uttryck som mamma 

 

Att bli mamma väcker en stark kärlek, viljan att vara den bästa mamman för våra barn, en instinkt att beskydda dem, ta ansvar, nära dem, bry sig om dem och deras behov – alla dessa energier kan uttryckas i begränsAnde och berikAnde.

Lever du ut det begränsAnde uttrycket då kan moderrollen, eller delar av den, upplevas som ett livssugande fängelse. Men, även om rollen triggar igång starka känslor så älskar vi våra barn, vilket gör det lätt att stanna lite längre i fängelset

Nu är det dags för belysAnde kring moderrollen. Ännu en box som håller mycket begränsAnde definitioner i det kollektiva medvetandet, vilket genererar känslor som ”Inte tillräckligt bra”, ”Jag skäms för att mina barn får mig att känna och bete mig som mitt sämsta jag!”, ”Jag hinner inte med allt jag behöver göra”…

Ditt sanna uttryck som mamma är nyckeln till det berikAnde värde du är här för att vara med dina barn.

Det finns lika många unika uttryck av mammarollen som mödrar på jorden!

Vet du vem DU är i ditt sanna uttryck som mamma?

I det här webinaret delar jag:

  • De vanligaste energierna mammor fastnar i.
  • Jag delar egna upplevelsen - Från koncentrationsläger till fri
  • Inbjudan till ett katalyserAnde online program med syfte att aktivera sanna unika uttryck som mamma och uppleva ett BeFriAnde moderskap.
  • Avslutar med fyra miniläsningar - Ditt sanna uttryck som mamma

Välkommen till live webinaret den 24 juni kl. 20
Webinaret spelas in och du får tillgång till inspelningen!

 

(Kan du inte vara med live, då har du ändå chansen att vara en av de som får en gratis mini-läsning. Skriv in dina födelseuppgifter via webinarlänken, som skickas till dig när du anmält dig.)

Anmäl dig gratis genom att fylla i namn och email. Du får tillgång till länken till livewebinaret och inspelningen via email.

Jag värdesätter integritet och skickar ingen spam

Susanne Billander

 

Sedan 2003 har jag utbildat människor i META-Medicin, den bio-logiska kopplingen mellan konflikt, hjärna och organ. Det är en färdighet att snabbt identifiera den underliggande konflikten bakom ett fysiskt symtom. Genom åren har det blivit tydligt att människors begränsAnde definition av kärlek ligger bakom dis-ease. HelAnde är att aktivera sitt unika uttryck, vilket är lättare sagt än gjort!

Jag är en multidimensionell katalysator, som guidar människor att aktivera sina unika uttryck och börja älska med livet. Jag valde att leva mitt unika uttryck - i relationer, som moder, i företaget och sexuellt. Idag älskar jag med livet.

Det var inte alltid min verklighet. Jag levde ett bra liv i Sverige, mestadels så frös jag, var utmanad i moderskapet, visste inte hur jag skulle få till överflöd och jag tillät inte sann intimitet eftersom jag trodde att jag behövde vara i kontroll.

2012 gjordes stora livsförändrande val. Jag började uttrycka mig fullt ut i mitt företagAnde, vilket ökade min inkomst, och vi flyttade till Costa Rica. Den processen blev självförverkligAnde. Nu bor jag i ett nybyggt hus i en ekoby i Costa Rica.

2015 öppnade jag för den feminina energin och lät den penetreras av den maskulina. I det utrymmet klev min man rakt in i mitt hjärta. Vår relation är en 'match made in heaven'. Så tacksam för att uppleva kravlös kärlek, som är naturligt när två självförsörjande människor relaterar.  Min livsstil vibrerar bortom borden och måsten. Livet ÄR.