Din intelligenta kropp visar dig raka vägen till konflikten bakom fysiska symtom!

Ta del av en gratis eBok om META-Medicin

  • Jag delar gratis de 38 första sidorna av min bok "META-Medicin - Hemligheten bakom cancer och andra sjukdomar".
  • Bli medveten om den bio-logiska kartan över organ-hjärna-sinne.
  • Hur fysiska symtom startar i kroppen, samt de två faserna i en sjukdomsprocess. Många symtom, som vi kallar sjukdomar, uppkommer när kroppen läker sig själv!

Skriv in ditt namn och email. eBoken om META-Medicin skickas direkt till din email!

Jag skickar ingen spam


Vintern 2015 var jag på solsemester och upptäckte då en knöl i mitt högra bröst.Den var i storlek som min tumnagel och kändes tydligt från sidan.
Eftersom jag själv arbetat inom alternativmedicin i 20 år kände jag instinktivt att jag ville gå till botten med vad detta stod för och läka ut det själv. Min mamma dog i bröstcancer -97 och jag kände att det kunde vara ett mönster som ville upprepa sig och behövde brytas. Utan att veta vad det var jag hade i mitt bröst påbörjade jag en läkningsresa som i princip bara jag och min man visste om.Jag höll det hemligt för att slippa lägga energi på vänner och familjs rädslor och koncentrerade mig på läkning på alla plan.


Från dag ett gick jag över till raw food och uteslöt allt som kunde tänkas belasta kroppen, såsom kött, mjöl, mjölk, socker, kaffe och alkohol.


Eftersom jag tidigare läst Susanne's första kurs i META-Medicin och fått hennes hjälp tidigare ville jag med hennes hjälp förstå vad som låg i detta symptom. Vi bokade en tid och Susanne guidade mig skickligt igenom känslomässiga blockeringar, som låg på temat mamma, mormor och generationer tillbaka. Jag hade även en stark känsla av att det fanns en annan aspekt med i det hela som låg på planet kreativitetsblockering. Var ganska trött på det sätt jag arbetade på, men tog inte riktigt tag i det hela. Nu var det dags!


Med en strikt kostomläggning, Susannes hjälp, healing och omslag m ricinolja gick jag igenom processen och kände hur knölen växte och blev större och större. Lustigt nog var jag inte rädd en gång utan hade bara fokus på läkning och mitt inre.


Bara vid ett enstaka tillfälle när knölen var stor som en valnöt blev jag rädd vid tanken på att jag kanske var fel ute och inte skulle få uppleva mitt förestående bröllop på sommaren 2015. En kort rädsla som snabbt försvann när jag efter några veckor en dag kände hur knölen började krympa. Det hela gick då ganska fort och en dag var knölen helt borta. Totalt tog det ca 2 månader.


Under denna tid bestämde jag mig att lägga mer tid på det jag verkligen älskar, att arbeta med keramik. Jag avsatte mer tid åt det och fick en ny inspiration som också ledde till att jag bestämde mig för att lägga mitt företag åt sidan.


I det ögonblicket kom den riktiga energin tillbaka och keramiken fick ännu mer plats. Idag är jag glad över att min kropp visade mig vad jag behövde ta i och utveckla mer för att fortsätta att bli hel. 


Tack Susanne för ditt fina stöd, din fantastiska kompetens och starka intuition.


Så tacksam över att jag vågade lyssna på mig själv, även om jag förstår att resan jag gjorde inte är för alla och att vissa kanske vill gå en annan väg med läkare inkluderat.Det viktigaste är att man väljer den väg som känns bäst för en själv, och jag valde min.

Elisabeth

Så som jag känner Susanne är hennes visdom till kunskap i konflikter runt sjukdomar stor. Hennes lekfullhet och lätthet gör allt mycket lättare att möta om man står mitt uppe i en konflikt. Den lekfullheten gör också att när hon är ute i fältet som lärare så kan hon möta de energier vi behöver förstå. I det jag ser på det och hör på det uppfattar jag hela komplexiteten som enkelt och lekande lätt. Hon radierar ljuset av en mästare. Och det bästa av allt - hon ger speglingen i det, och ger möjlighet att väcka din egen mästare. Det gör att det som verkar så stort och omfattande, som till exempel META-Medicin, sjukdomar, smärta etc. blir kul. Hon är specialist att möta just den begränsningen med så stor kärlek och nyfikenhet att begränsningen blir så stolt av all härlig uppmärksamhet att den.... spricker... och gör sig om till den kärlek den kom ifrån... Den sekunden transformeras en så stor respekt för livet att livet hittar hem. Som lärare har hon ett strukturerat sätt att lära ut sin konst, där hon metodiskt går igenom den faktiska information som finnes runt det hon undervisar. En härlig kombination som reflekterar abundance!

Åsa Brita Simonsson

Susanne Billander

Jag utbildar och guidar människor internationellt i MultiDimensionell hälsa och överföd. Genom att bli medveten om den underliggande konflikten bakom fysiska symtom, öppnas möjligheten till läkning på alla plan. Varje person är unik, vilket gör att varje persons helAnde process är också unik!

Skriv in ditt namn och email. eBoken om META-Medicin skickas direkt till din email!

Jag skickar ingen spam