KVINNOR
SOM
ÄLSKAR
MED
LIVET

Kvinnor, som älskar med livet,
mottager livet - och män!

 

Våra intima relationer speglar relationen mellan den feminina och maskulina energi inom oss.
Lika så, vårt sexuella flöde, eller icke flöde, speglar relationen mellan vår feminina och maskulina energi.

Sant tillfredsställda kvinnor och män lyser med sin frånvaro. Den kollektiva trenden skapar bara mer och mer neutralitet mellan polerna, och den neutraliteten kommer inte från integreringen av den feminina och maskulina energin - det är en 'platthet' som skapas av oaktiverade feminina och maskulina krafter!

Ingen är tillfredsställd i 'platt' och då skapas drama för att få uppleva 'laddning'. Det går att säga mycket om detta, men det räcker med att uttrycka - det är en stor förvirring!

Feminina energin knackar på dörren för många just nu. I den kollektiva energin är den feminina kraften nedtryckt, bitter, mindre värd, kämpar från maktlöshet, vilket uttrycks som gnäll. Det finns t o m mycket hat förankrat i den feminina energin, vilket är ett tecken på hur mycket kärlek som är strypt.

Det är dags att aktivera KVINNLIGA förebilder i samhället, som förkroppsligar den feminina kraften och upplever nektarn. En kvinna, som älskar med livet känner sig levande, magnetisk och uttrycker din högsta potential i allt hon gör. Hon aktiverar naturligt det högsta uttrycket av den maskulina energin. Kvinnor spelar en viktig roll i skiftet mänskligheten längtar efter. En kvinna, som väckt upp 'älska med livet', älskar inte med män som inte gör 'gott i världen' (vilket kan vara en utmaning då genetiken vill fortplantning för att överleva). En kvinna, som är i kontakt med nektarn, gör att män känner sig trygga att öppna upp sin feminina energi och sitt hjärta. Det aktiverar män som blir motiverade av anden istället för adrenalin/makt/sex.

Är det dags att öppna upp den feminina energin och låta den älska med den maskulina inom dig?
Vibrerar 'Jag är redo' i ditt hjärta?

Hela mitt väsen firar med dig!

Det har ju hänt sååå mycket, hela jag är ju liksom helt annorlunda inom mig i hur jag upplever och tar mig an livet. Det känns som livet före och efter vår första session. Trots att mitt fysiska liv ser ganska lika ut så känns det ju som jag lever ett helt annorlunda liv, som natt o dag! Jag fullkomligt älskar livet med allt dess innehåll nu på ett sätt jag inte förmådde innan. Jag hade aldrig kommit hit hän utan din kärleksfulla o ärliga guidning.
Du har verkligen varit guld värd i mitt liv, på riktigt!

Maria E

Jag bjuder in till ett intimt
nio månaders on-line program,
designat för att katalysera aktiveringen
'Kvinna som älskar med livet'

 

Programmet innehåller utbildning av en aktiverAnde process, baserat på universella lagar, som föder fram 'kvinna som älskar med livet, livewebinar där du kan få personlig guidning av mig och ett sannings forum, som har en viktig roll i läknings- och aktiverings processen. Jag förklarar syftet mer längre ner på denna sida.

Programmet fokuserar först på att aktivera alkemisten som omvandlar allt hon mottager till guld, vilket ligger som grund för att kunna aktivera de olika aspekterna av den feminina kraften. När den feminina kraften är aktiverad då vill den inget annat än att älska med den maskulina energin - kvinna som älskar med livet är född. Du lär dig också hur du aktiverar den maskulina energin i män. För de flesta är det ett 180 graders berikande perceptionsskifte.

Ord från deltagare gick första omgången av programmet:

"Det här programmet går inte att jämföra med någon annan kurs jag gått. Den är i en helt egen liga. Jag har aldrig lärt mig om LIVET förut. Den här utbildningen har förändrat hela mitt sätt att leva livet."

"Denna kurs är helt unik jämfört med andra utbildningar jag gått och har gett så mycket mer än vad jag ens kunde föreställa mig innan. Att dela i grupp, få en massa ny kunskap och se hur både jag själv och andra växer under resans gång är fantastiskt. Man inser att det kärleksfulla, sårbara space som blivit i denna grupp är SÅÅ värdefullt. "

"Helt unikt program som jag kommer rekommendera till alla medvetna kvinnor. Delandet av det sårbara, med dessa fantastiska kvinnor har varit så fint. Ett väldigt tryggt utrymme för utveckling som skapats. Du är även en helt fantastisk guide Susanne och kombinationen av din förmåga att coacha samtidigt som du är intuitivt/medialt riktigt vass gör att "man inte kommer undan" och nästan "tvingas" se sanningen. För mig har det varit magiskt! Så otroligt förlösande. Både när det gäller mig själv men också när jag hör andras guidningar."

"Absolut bäst är att det är innehåll som känns relevant för mig personligen hela tiden. All kunskap har ett värde för mig på ett eller annat vis. Detta är värdefull livskunskap som kommer berika resten av mitt liv, varje dag!  Tack Susanne"

"Utbildningsinnehållet var otroligt bra, lätt att hänga med du förklarar allt lättförståeligt och utbildningarna kunde jag alltid relatera till. Stort värde att kunna lyssna om och om igen. Jag hör något nytt varje gång."

"Det unika med det här programmet är nog att det inte lämnat ngn oberörd. Här är inte någon Metod där man alltid ska tänka positivt trycka undan vissa känslor , här får alla känslor finnas tills vissa inte får plats mer (omvandlas)."

"Det unika är upplägget med värdefull kunskap i kombination med gruppstöd och individuella guidningar över tid, som dina program egentligen alltid ser ut, men det passar mig super. Det här temat att som kvinna väcka upp att älska med livet känns oxå unikt. Men det mest unika är ändå den du är Susanne. "

"Susanne, du sätter  så tydligt ord på vad som pågår i den universella energin och guidar den. Information som så ofta tydliggör det jag själv är i och försöker förstå. Sen älskar jag att veta att jag varannan vecka har möjlighet att få guidning där jag själv är blind eller har kört fast. Så skulle jag alltid vilja ha det!  "

"Unikt för att du Susanne Billander har ju gåvan att känna in allt exakt som det är för just varje tillfälle. I relation med vad som är aktuellt allmänt för alla i gruppsfältet och med våra individuella egenskaper. Tusen tack för att du genom att dela berikar våra liv här och nu. !"

"Att bli coachad och höra andras coachingar/guidningar har varit super värdefullt!"

"Livewebinaren är superbra. Jag har stor fördel att få stanna hemma och i fall det inte funkar att lyssna live att sedan ta upp tråden och lyssna färdig vid ett senare tillfälle."

Det här ingår i det aktiverAnde programmet

  • Sju aktiverAnde livewebinar, under sju veckor. Jag delar en aktiverAnde process, baserat på universella lagar, som föder fram 'kvinna som älskar med livet. Reflekterande och utforskAnde uppgifter mellan webinaren. START 10/10.
  • Därefter blir inbjuden till två livewebinar i månaden, där jag börjar med en aktivering och övergår till att öppna linan till frågor från gruppen. Mina svar guidar individuellt och samtidigt bjuder in gruppen till helande energiskiftningar. Sista webinaret är i Juni. Kan du inte vara med live, då kan du skriva in din fråga via en länk innan webinaret startar.
  • En hemlig FaceBook grupp, där utforska ditt autentiska uttryck och att vara alkemisten som omvandlar det till guld (istället för att reaktivt uttrycka till personen som triggade igång den). Du kan även dela insikter du får genom att göra de utforskAnde hemuppgifterna mellan webinaren. Och, fira berikande skiften! Jag lägger upp datum för livewebinaren i FB-gruppen. De kommer att ske olika vardagskvällar kl.19.

  Vad du kommer att lära dig:

  • Roten till att aktivera 'älska med livet' och processen som följer, helt i stödjAnde universell och naturlig ordning.
  • Hur du aktiverar din feminina energi.
  • Hur du aktiverar din sensualitet och hur det ökar din attraktions och manifestationskraft.
  • Hur du aktiverar ditt unika sexuella uttryck.
  • Hur du aktiverar alkemisten inom dig och omvandlar allt du mottager till guld.
  • Den metamorfiska kraften av uttryck och uttryckAnde.
  • Aktivera ditt unika mottagAnde och givAnde.
  • Aktivera stöd för dina sanna behov.
  • Hur du aktiverar den maskulina energin.
  • Skillnader mellan den feminina och maskulina energin och hur du samskapar det berikAnde upplevelsen av yin/yang och yang/yin flödet med en man.
  • Bli medveten om din story som stänger ner 'Älska med livet' och gör ett nytt medvetet och beJAkAnde val.

  BONUS

  • Två inspelade webinar: Din inre kompass + Din livsstrategi och profil. (Skickas direkt efter du anmält dig)

   

  Starterbjudande för deltagAnde i det aktiverAnde programmet

   

  Startavgiften: 6000 kr (ord. 9000 kr)
  +
  Månadsavgift de kommande 8 mån: 1000 kr/mån

  =
  Totalt: 14,000 kr (ord. 17,000 kr) t o m 30 september

   

  Du ansvarar att pengarna finns på det konto du väljer att betala med. 
  Pengarna dras varje månad samma datum som du anmäler dig.

   

  Boka-tidigt-bonus till de kommande tre kvinnor som anmäler sig:

  20 min individuell bonus session med Susanne
  (Värde: 1500 kr)

  Jag läser ditt unika kärleks-sexuella-livsuttryck + de unika rädslor som lätt stoppar dig, samt hur du unikt möter dem.

   

   

   

  Vilken roll har den Hemliga FaceBook gruppen i detta aktiverAnde program:

  Det är ett sannings utrymme och påminnelsen att du alltid har tillgång till din sanning i varje ögonblick – inom dig!

  UtforskAnde av din unika kärleksuttryck och hur du beJAkar den genom att agera i samklang med den. Det är så du skapar en verklighet som DU älskar.

  Var modig och upptäck din sanning även fast det gamla kärleksparadigmet rasar.

  Aktivera ditt uttryckAnde på ett kraftfullt och livsomvandlande sätt.

  Påminnelsen om kraften att 100% svara an i sanningsflödet.

  Lär dig hur du kraftfullt aktiverar din inre sanning genom frågor (samt hur du kan göra dig kraftlös med hjälp av frågor).

  Använd utrymmet och få en intimare kontakt med dig själv - när du sätter ord på en konflikt börjar livsflödet igen och stödjer helAnde processen.

  FirAnde av dina och medsystrarnas framsteg.

  Ord från några av de som deltagit i första omgången av programmet:

  "När jag delar med mig sårbart i grupp så har det i mig hänt fantastiska saker. Jag har kommit att älska sidor av sig själv som jag inte ens ville möta innan."

  "För mig är det superviktigt att kunna dela vad som Är till någon som vågar lyssna och hålla utrymme utan att komma med tips och råd. Gruppen har känts trygg och kärleksfull "

  "Det händer något när jag får formulera, sätta på pränt det som jag upplever. Det i sig hjälper i processen, att få skriva ner det. Att sen känna stöd från en grupp kvinnor som låter mig få ha min upplevelse utan att justera är guld värt. Det är även berikande/utvecklande & vidgar mitt perspektiv att ta del av andras upplevelser. Värdefullt att få uppmuntran, stöd, förståelse, firande & omsorg kring mina upplevelser med. Då känner jag att jag har stöd, känner mig trygg att växa mer."

  "Det har varit fantastiskt att ha ett tryggt space att dela tankar, känslor och processer som jag gått igenom under året. Det har gett mig så mycket kärlek att få dela hela upplevelsen med andra så kärleksfulla, mogna och underbara kvinnor. Jag har inte någon annan jag kan dela så naket med, vilket har gjort gruppen så otroligt värdefull för mig."

  "Jag har sagt och skrivit sakar högt, som blev omvandlat från hemligt/ icke accepterat av mig till plötsligt uppleva att laddningen försvann. Jag har upplevt att när jag skriver inne i forumet blev processen enormt snabb. Nästa steg till vad som skulle ske kom ofta direkt efter. Det är häftigt och något jag aldrig har varit med om så konkret."

  "Att bara få sätta ord på det jag känner har satt igång en process i mig."

  "Att dela i gruppen blir som att anförtro sina systrar. En familj till där man får vara den man är. Sann, glad, arg, ledsen. Det finns alltid någon som hör och lyssnar. Trygg, utan att behöva känna att man ska hålla tillbaka."

  Vad FaceBook gruppen och detta program INTE är till för:

  En magisk saga som transformerar ditt liv utan att du behöver göra några förändringar.

  Fixa/hjälpa/ge råd till dina medsystrar i programmet.


  Jag har genom Susannes knivskarpa guidning kunnat låta min feminina sida blomma ut och då komma i kontakt med den delen i mig som jag kallar min vilda kvinna. Detta har inneburit att en enorm förändring börjat ske i mig. Denna kraft, som även är ett varande, är något jag knappt haft kontakt med tidigare och det är en omvälvande men underbar process att börja ta kontakt med denna sida.Jag börjar se på mig själv och mina relationer annorlunda och kan även se hur jag genom mitt omedvetna beteende inte tillåtit män att vara män, även om det är det jag längtat mest efter. Men för mig har det inte funnits något annat sätt för att kunna leva jämställt. När jag nu hittat denna del av mig och kunnat omfamna den så ser jag andra sätt och vägar som låter mig får vara den kvinna jag är, vilket gör att männen får vara män och det mest positiva är att jag känner mig mer kraftfull i relationen med män än någonsin tidigare. Livet fått en helt annan dimension!  - Susanne F

  Susanne Billander

  Jag är en multidimensionell katalysator, som guidar människor att aktivera sina unika kärleksuttryck och börja älska med livet. Jag valde att leva mitt unika uttryck - i relationer, i företaget och sexuellt. Idag älskar jag med livet.

  Det var inte alltid min verklighet. Jag levde ett bra liv i Sverige, mestadels så frös jag, var utmanad i moderskapet, visste inte hur jag skulle få till överflöd och jag tillät inte sann intimitet eftersom jag trodde att jag behövde vara i kontroll.

  2012 gjordes stora livsförändrande val. Jag började uttrycka mig fullt ut i mitt företagAnde, vilket ökade min inkomst, och vi flyttade till Costa Rica. Den processen blev självförverkligAnde. Nu bor jag i ett nybyggt hus i en ekoby i Costa Rica.

  2015 öppnade jag för den feminina energin och lät den penetreras av den maskulina. I det utrymmet klev min man rakt in i mitt hjärta. Vår relation är en 'match made in heaven'. Så tacksam för att uppleva kravlös kärlek, som är naturligt när två självförsörjande människor relaterar.  Min livsstil vibrerar bortom borden och måsten. Livet ÄR.

   

  Starterbjudande för deltagAnde i det aktiverAnde programmet

   

  Startavgiften: 6000 kr (ord. 9000 kr)
  +
  Månadsavgift de kommande 8 mån: 1000 kr/mån

  =
  Totalt: 14,000 kr (ord. 17,000 kr) t o m  30 september 

  Du ansvarar att pengarna finns på det konto du väljer att betala med. 
  Pengarna dras varje månad samma datum som du anmäler dig.

   

  Boka-tidigt-bonus till de kommande tre kvinnor som anmäler sig:

  20 min individuell bonus session med Susanne
  (Värde: 1500 kr)

  Jag läser ditt unika kärleks-sexuella-livsuttryck + de unika rädslor som lätt stoppar dig, samt hur du unikt möter dem.

   

   

   

  Varmt välkommen med!