PENTA DESIGN

Lär dig läsa designen för en grupp och hur du kan guida den till optimal funktion

 

När tre eller fler personer möts formas energimässigt en grupp. Det kallas på Human Design språk ‘Ett Penta’. Du kan läsa Pentaenergin för en familj, en grupp vänner, ett arbetsteam och idrottslag. Genom att bli medveten om gruppenergin, kan du se hur framgångsrik gruppen kommer att vara att genomföra uppgifter, presentera en snygg yta, dela ett budskap och manifestera pengar.

 

Det här är vad du kommer att lära dig

 • Vad en optimal gruppenergi består av.
 • Hur du läser pentadesign i familjer, vänskapsgrupper, arbetslag, idrottslag.
 • Energimässigt förstå sårbarheten och styrkorna i en grupp.
 • Hur du kan guida en grupp till optimal funktion, balans och harmoni.

Live utbildning den 6 oktober kl. 18
Utbildningen spelas in och du får tillgång till inspelningen.

HMMMMM

BONUS

 • Frågor och svar webinar den 26 oktober kl.19

  Pris: 1999 kr

  Susanne Billander 

  Inom Human Design sägs det att det tar 7 år att avkoda sitt Not-Self. Lustigt nog separerade jag och Erik samma månad, som jag insåg att det gått 7 år sedan vi fick våra Human Design läsningar. Då blev det sant för oss båda att ändra relationsform.
  Att följa min inre kompass och livsstrategi väckte upp mitt unika jag. Bortom måste, borde, överlevnad, behöva bli omtyckt, vara perfekt fann jag mitt unika kärleksuttryck. Det har öppnat upp till kravlösa relationer. Vilken glädje att äntligen älska mammarollen, ha en trans-parent relation med mina föräldrar, vara en överflödande kvinna i relation med en överflödande man, samt ha berikAnde vänskapsrelationer med både män och kvinnor. Tacksam.