KVINNOR
SOM
ÄLSKAR
MED
LIVET

Kvinnor, som älskar med livet,
mottager livet - och män!

 

Sant tillfredsställda kvinnor och män lyser med sin frånvaro. Den kollektiva energin skapar bara mer och mer neutralitet mellan polerna, och den neutraliteten kommer inte från integreringen av den feminina och maskulina energin - det är en 'platthet' som skapas av oaktiverade feminina och maskulina krafter!

Ingen är tillfredsställd i 'platt' och då skapas drama för att få uppleva 'laddning'. Det går att säga mycket om detta, men det räcker med att uttrycka - det är en stor förvirring!

Feminina energin knackar på dörren för många just nu. I den kollektiva energin är den feminina kraften nedtryckt, bitter, mindre värd, kämpar från maktlöshet, vilket uttrycks som gnäll. Det finns t o m mycket hat förankrat i den feminina energin, vilket är ett tecken på hur mycket kärlek som är strypt.

Det är dags att aktivera KVINNLIGA förebilder i samhället, som förkroppsligar den feminina energin och upplever nektarn. Kvinnor som är fri i sitt sanna uttryck och som älskar att aktivera det högsta uttrycket av den maskulina energin. Kvinnor spelar en viktig roll i skiftet mänskligheten längtar efter. En kvinna, som väckt upp 'älska med livet', älskar inte med män som inte gör 'gott i världen' (vilket kan vara en utmaning då genetiken vill fortplantning för att överleva). En kvinna, som är i kontakt med nektarn, gör att män känner sig trygga att öppna upp sin feminina energi och sitt hjärta. Det aktiverar män som blir motiverade av anden istället för sex. Det finns inget att förlora på att ge upp könskampen, förutom otillfredsställelse, fördömelse, hämd, kraflöshet...

Är dags att öppna upp den feminina energin och låta den älska med den maskulina inom dig?
Vibrerar 'Jag är redo' i ditt hjärta?

Hela mitt väsen firar med dig!

Jag bjuder in till ett intimt
nio månaders program,
designat för att katalysera aktiveringen
'Kvinna som älskar med livet'

 

Det finns böcker och kurser om hur kvinnor och män är olika och hur man kommunicerar för att förstå varandra. Dock är det lätt att använda för att manipulera män för att få det man vill, vilket inte leder till tillfredställelse!

Exempel:
Dessa ord 'Jag behöver hjälp'... kan uttryckas från bristen och separation av x, som projiceras som du 'måste eller borde', vilket frustrerar en man. Om de inte är kastrerade, då kan de gå igång på att behöva hjälpa och vara medberoende.
Samma uttryck, men från en beJAkAnde kvinna, skapar responsen 'JA jag får vara mottagen som ett berikAnde bidrag!'

Så det program jag bjuder in till fokuserar först på att aktivera kvinnan som älskar med livet, innan vi går in på hur hon aktiverar den maskulina energin in män.

Det här ingår i det aktiverAnde programmet

  • Sju utbildande webinar, där jag delar den transformationsprocessen, som följer universella lagar för att stödja din aktiverAnde process kraftfullast. Första webinaret skickas ut 2/9 2017. Katalysator uppstart med ett webinar i veckan i 7 veckor. Reflekterande uppgifter mellan gångerna.
  • Efter det följer: Två livewebinar i månaden, där jag börjar med en aktivering och övergår till att öppna linan till frågor från gruppen. Mina svar guidar individuellt och samtidigt bjuder in gruppen till helande energiskiftningar. Sista webinaret är den 11/9. Den 'koden' står för den kravlösa kärleken, som är naturlig när den feminina och maskulina energin älskar 🙂
  • En hemlig FaceBook grupp, dit du kan gå när en reaktion är triggad och utforska ditt autentiska uttryck och vara alkemisten som omvandlar det till guld (istället för att dra den separerande uttrycket till personen som triggade igång den. Du kan även utforska där du kan utforska dina sanna behov, energihandlingar, firande.., Jag lägger upp datum för livewebinaren i FB-gruppen. De kommer att ske olika vardagskvällar kl.19.

  Vad du kommer att lära dig:

  • Roten till att aktivera 'älska med livet' och processen som följer, helt i stödjAnde universell och naturlig ordning.
  • Hur du aktiverar din feminina energi.
  • Hur du aktiverar din sensualitet och hur det ökar din attraktions och manifestationskraft.
  • Hur du aktiverar ditt unika sexuella uttryck.
  • Hur du aktiverar alkemisten inom dig och omvandlar allt du mottager till guld.
  • Den helAnde kraften av uttryck och uttryckAnde.
  • Aktivera ditt unika mottagAnde och givAnde.
  • Aktivera stöd för dina sanna behov.
  • Hur du aktiverar den maskulina energin.
  • Skillnader mellan den feminina och maskulina energin och hur du samskapar det berikAnde upplevelsen av yin/yang och yang/yin flödet med en man.
  • Bli medveten om din unika story som 'kastrerar'.

  BONUS

  • Susanne gör en individuell läsning av ditt unika kärleks-sexuella-livsuttryck - 10 min live via skype. Läsningen spelas in och skickas som en mp3 fil. Den är av värde för resten av livet! Du skickas en länk till Susannes bokningskalender.
  • Två inspelade webinar: Din inre kompass + Din livsstrategi och profil. (Skickas direkt efter du anmält dig)

   

  Starterbjudande för deltagAnde i det aktiverAnde programmet
   

  Startavgiften: 6000 kr (ord. 9000 kr)
  +
  Månadsavgift de kommande 8 mån: 1000 kr/mån

  =
  Totalt: 14,000 kr (ord. 17,000 kr) 

   

  Du ansvarar att pengarna finns på det konto du väljer att betala med. 
  Pengarna dras varje månad samma datum som du anmäler dig.

   

   

   

  Vad detta aktiverAnde program är till för:

  En påminnelse att du alltid har tillgång till din sanning i varje ögonblick – inom dig!

  UpptäckAnde av din unika sanning och hur du beJAkar den genom att agera i samklang med den. Det är så du skapar en verklighet som DU älskar.

  Var modig och upptäck din sanning även fast det gamla kärleksparadigmet rasar.

  Aktivera ditt själv-uttryckAnde på ett kraftfullt och livsomvandlande sätt.

  Kraften att vara 100% ansvarig för ditt eget liv och ditt deltagande och dina resultat.

  Lär dig hur du kraftfullt aktiverar din inre sanning genom frågor (samt hur du kan göra dig kraftlös med hjälp av frågor).

  Använd utrymmet och få en intimare kontakt med dig själv.

  FirAnde av framsteg.

   

  Vad detta program INTE är till för:

  En magisk saga som transformerar ditt liv utan att du behöver göra några förändringar.


  Jag har genom Susannes knivskarpa guidning kunnat låta min feminina sida blomma ut och då komma i kontakt med den delen i mig som jag kallar min vilda kvinna. Detta har inneburit att en enorm förändring börjat ske i mig. Denna kraft, som även är ett varande, är något jag knappt haft kontakt med tidigare och det är en omvälvande men underbar process att börja ta kontakt med denna sida.Jag börjar se på mig själv och mina relationer annorlunda och kan även se hur jag genom mitt omedvetna beteende inte tillåtit män att vara män, även om det är det jag längtat mest efter. Men för mig har det inte funnits något annat sätt för att kunna leva jämställt. När jag nu hittat denna del av mig och kunnat omfamna den så ser jag andra sätt och vägar som låter mig får vara den kvinna jag är, vilket gör att männen får vara män och det mest positiva är att jag känner mig mer kraftfull i relationen med män än någonsin tidigare. Jag måste dock vara oerhört medveten hela tiden för att inte falla tillbaka i gamla mönster, men det gör ont nu när jag gör det, så kroppen säger verkligen ifrån. Jag vet dock att jag är precis i början av en redan fantastisk resa att utforska och att det inte finns en chans att jag går tillbaka till hur det var innan. Även om det ibland är trevande och nytt så har livet fått en helt annan dimension.


  - Susanne F

  Susanne Billander

  Jag är en multidimensionell guide, som guidar människor att komma i kontakt med sin 'andekod' och aktivera sitt sanna utryck här på jorden.  Jag valde att aktivera FRI - andligt, finansiellt, sexuellt. Idag älskar jag med livet.

  Det var inte alltid min verklighet. Jag levde ett bra liv i Sverige, mestadels så frös jag, var utmanad i moderskapet, inte visste hur jag skulle få till överflöd och jag tillät inte sann intimitet eftersom jag trodde att jag behövde vara i kontroll.

  2012 gjordes stora livsförändrande val. Jag började uttrycka mig fullt ut i mitt företagAnde, vilket ökade min inkomst, och vi flyttade till Costa Rica. Den processen blev en självförverkligAnde aktivering. Nu bor jag i ett nybyggt hus i en ekoby i Costa Rica med mina två barn. Mitt jobb är min passion och genererar en berikAnde inkomst.

  2015 öppnade jag för den feminina energin och lät den penetreras av den maskulina. I det utrymmet klev min man rakt in i mitt hjärta. Vår relation är en 'match made in heaven'. Så tacksam för att uppleva kravlös kärlek, som är naturligt när två självförsörjande människor relaterar.  Min livsstil vibrerar bortom borde/måste/göra. Livet ÄR.

  Varmt välkommen med!