Session med Susanne

 

Öppna upp för det sanna, fria och levAnde flödet du ÄR.

Den enda sanna längtan är att uppleva din unika essens, i sitt fulla uttryck, här på jorden.

 

Min gåva är att intuitivt läsa din unika gudomliga kod. Jag jobbar multi-dimensionellt med att guida dig att leva ut sitt sanna gudomliga kod i den mänskliga upplevelsen. När du är kontakt med din sanna essens och uttrycker den i handling, då manifesterar naturlig rikedom i alla livets områden (arbete/företag, relationer, sexualitet, hälsa, tid, livsstil, pengar).

varAnde + görAnde = levAnde

Det finns inte bara ett sätt att manifestera den verklighet du längtar efter - Det finns ditt unika sätt!

De universella lagarna är samma för alla, men manifestation för medvetna människor är en unik process för var och en.

 Sann Fri Rik FöretagAnde - 90 min

Den här sessionen är för dig som är företagare och har en intention att öka inkomsten på ditt sanna och unika sätt.

 

 • Du berättar vad du har för intention att skapa i ditt företagAnde.
 • Innan sessionen utforskar jag din:
  Unika gudomliga kod
  Dina naturliga gåvor
  Ditt livstema
  Dina fallgropar och hur de kan vändas till visdom.
  Vilken livscykel du är i och hur den påverkar din process i företagande.
  Energetiskt analyserar de olika delarna i ditt företagande; Budskap, företagsstruktur, marknadsföring, säljprocess
 • Under sessionen:
  Delar jag informationen och den "kanaliserade" företagsstrukturen, som är sann din unika kod och din intention.
  När vi avslutar vet du ditt unika recept för att manifestera din intention.

Du får en inspelning av sessionen. Läsningen om din unika gudomliga kod har värde för resten av livet!

Pris: 9990 kr 

Betala sessionen via paypal knappen (med visa/mastercard eller paypal) Du kopplas sedan till en sida där du får en länk till mitt bokningssystem, där du ser vilka tider som är tillgängliga, och du väljer den som passar dig.

Jag ser fram emot att möta dig och ditt unika FöretagAnde!

 

 

Tack! Vilken underbar session. Jag kom på mig med att känna mig besviken att att det var dags att gå och lägga sig, och att längta efter att det blir dag igen. Inte för något särskilt händer imorgon utan bara för att få en hel dag framför sig. Tror ALDRIG jag har känt så. Inte ens som liten. Brukar snarare längta efter att få gå och lägga mig. Det var stort! Helt fantastisk känsla. Tack Susanne!

Charlotte Davidsson

Susanne är helt otrolig, det kände jag redan vid en första session och tog därför beslutet att gå abundant spirit program, innehållande åtta sessioner. Jag kände mig väldigt trygg och vägledd i den struktur Susanne skapade. Jag har lätt blivit skeptisk i liknande situationer tidigare men här kunde jag helt överlåta mig till processen. Susanne skapade en odömande atmosfär vilket gjorde att jag kände att jag hade mycket utrymme att visa allt av mig själv och känna mig bekväm med saker jag inte vågat titta in på tidigare. Syftet med programmet var att jag skulle starta mitt eget företag, det kom att bli en längre process än vad jag trott, då mycket olika typer av blockeringar låg i vägen för att jag skulle kunna ta steget fullt ut. Dock kan jag nu i efterhand se att processen, med tanke på det som låg i vägen, gick förvånansvärt snabbt. Susanne hjälpte mig att titta på många viktiga aspekter av mitt liv och med hennes vägledning blev det tydligt vart jag behövde göra mig fri. Jag fick erfara att ett problem i det yttre kunde ha många olika orsaker och rötter i mitt inre. Mycket behövde släppas. Jag märkte alltid omgående efter en session effekten av det vi jobbat på genom att uppleva nya typer av möten och utmaningar. Dock är det i det långa loppet, nu lite drygt ett år efter att jag påbörjade resan, som jag ser de stora förändringarna. Jag har blivit mycket mer förankrad och trygg, vågar uttrycka mig själv med större själv-respekt och utan att desperat söka efter bekräftelse utifrån. Jag känner en stor kärlek för andra människor, tidigare var jag väldigt rädd och på många sätt avstängd i relationer och relaterade mycket utifrån mitt mind. Detta sammantaget betyder nu att jag vågat ta steget att satsa på mitt företag och möjligheterna ramlar bokstavligen in. Jag känner mig trygg i mina gåvor och trygg med att livet guidar mig steg för steg. Tack Susanne för din storhet och att du hjälpt mig att se min. Abundant betyder överflöd och det är precis vad jag upplever just nu. Det roliga är att jag trodde att abundant betydde oberoende… och det är också vad jag har öppnat upp för i mina relationer, alltså ett oberoende som innebär att jag vågar vara mig själv utan andras godkännande…

Caroline Edgren

Sessionen med Susanne var omtumlande.  Att få se sanningen i vitöga i positiv bemärkelse. Hon var väldigt tydlig med vad som är min livsväg och hur mitt liv kan se ut om jag följer den, mycket bra.
Hon var verkligen utmanande att visa på en väg som är utanför trygghetzonen och hur detta för mig vidare till en högre vibration. Genom att höja mitt värde att ta mer betalt o vara i min sanning, kanon bra. 
Jag har fått en tydlig väg som jag kan gå och vad jag nu själv behöver ta tag i genom att sen lita på processen. 
Jag känner mig mer fri med teknik och att prova, jag har gått utanför mitt vanliga jag när jag arbetat med datorn. Vanligtvis ringer jag min son men nu grejade jag det själv när jag stöter på problem, nytt för mig
.

Jag känner hur hela jag längtar till det nya och jag känner hur jag växer och att nu kunna se min nya väg, som innan har bara känts otrolig oviss, osäker och vad ska hända i mitt liv som tagit massor av kraft. 
 
Nu gäller det att få till timingen med allt!
Jag bara lovordar  Susanne och det du har gjort med mig det är ovärderlig!
Tusen tusen tack

Berit L

Jag har gjort en utvecklingsresa tillsammans med Susanne Billander och jag är djupt imponerad över hennes tydlighet i kommunikation, både lyssnade och talande, samt hennes säkerhet att "hitta" mina omedvetna begränsningar och hinder samt mina förmågor och talanger. Det har hänt flera "magiska" saker i mitt företagande efter att jag påbörjat denna process och jag känner mig mera medveten och kraftfull inför framtida val. Oro är borta och det gör att jag kan ge uppmärksamhet på det som är viktigt och meningsfullt för mig och de större sammanhang som jag känner att jag kliver in mer och mer i. Jag har ett större flöde i mitt företagande, jag känner större lätthet och glädje. Om jag bara få välja ett ord i vad arbetet med Susanne har givit mig så här det FRIHET. Jag känner mig så mycket mera fri i att VARA jag och det expanderar jag inuti och utanpå.

Lena Palmér