Kom i kontakt med ditt unika sätt att manifestera rikt pengaflöde i ditt företagAnde!

Det är möjligt, väljer du att ha den upplevelsen nu?

Jag vet att det är möjligt att skapa en företagsstruktur som gör att man kan tjäna pengar bortom timpenning. Många drömmer om att kunna tjäna pengar medan de sover, är ledig och ute och reser. Jag har upplevt det i två  och ett halvt år nu. Senast i november valde jag att viga två veckor till en fasteprocess och under den tiden jobbade jag inte. Totalt spenderade jag 30 timmar med klienter och utbildning den månaden. Inkomsten blev ändå 170,000 kr - som andlig företagAnde!

Innan 2012 var det inte min verklighet. Jag brukade då sitta i min soffa och vänta på att någon ville arrangera en kurs med mig live någonstans i världen. Även fast jag var tacksam att människor kontaktade mig och att jag fick göra det jag älskar - utbilda - fanns det en stress inom mig som undrade när nästa jobb skulle komma in. Jag kände inte att jag kunde påverka det, vilket gjorde att mina tankar surrade mycket istället för att njuta av fritiden.

Min nuvarande företagsstruktur gör att jag kan vara pro-aktiv. Vissa kurser säljer jag per automatik och när jag får inspiration att dela något nytt, då vet jag att det finns människor i mitt nätverk som har värde av det och vill köpa det.

Det handlar inte bara om rikt pengaflöde. Rikedom för mig är att bo i en ekoby i Costa Rica, att ha byggt ett ekohus lånefritt, låta mina barn gå i en medveten skola och nu prata tre språk, ha rikt med ekologiska frukter och grönsaker året om, kunna resa när jag önskar, göra alla kurser mitt inre svarar an på - göra allt jag får lust att göra!

Den bästa delen är att jag älskar att jobba med det jag gör. Det är djupt tillfredställAnde att dela mina budskap och gåvor med 1000-tals medvetna coacher/healers/utbildare och stödja deras resa till att bli Sann Fri LevAnde här på jorden.

 

Jag delar det här för att visa att det är möjligt för dig också!

Självklart kommer ditt drömliv se annorlunda ut än mitt. Vi är olika, vilket gör det hela spännande!
För att öppna sinnet ger jag några förslag på vad som är möjligt:

 • Ett blommande företag som tjänar över miljonen per år.
 • Friheten att jobba när, var och hur du vill.
 • Om du känner för att byta miljö, kan du ta med jobbet eller lämna det hemma.
 • Balansera jobb och föräldrarollen så som du mår bäst av (om du har barn).
 • Vetskapen att du kan manifestera om du får lust på något som kostar mer än vad du är van.
 • Djup tillfredsställelse att uppleva dina gåvor fullt ut och hur de påverkar andra människors liv till det bättre.

Hur vet du om du är REDO att förverkliga
det du längtar efter?

 

Att ha ett företag är en perfekt fysisk form för att kunna utforska det fria valet och att uttrycka och uppleva vårt sanna jag fullt ut! När du expanderar ditt företag kan du serva fler klienter och manifestera ökat pengarflöde. Det är också en andlig övning på hög nivå. Det går inte att gömma sig någonstans!

I själva verket har du säkert känt att det är dags med en förändring och tänkt på vilka möjligheter som finns.
Du är på rätt ställe om…

 • Du känner ditt frustrerad över att du vet att du har en stor potential men det fysiska livet speglar brist.
 • Du startade ditt företag för att få göra det arbete som du brinner för, att få vara din egen ledare så att du kan bestämma själv hur, var och när du vill jobba och balansera arbetet med andra delar av sitt liv tex familjen - och vill kunna leda dig själv till ökat pengaflöde.
 • Du känner sig rik när du mediterar, när du är med andra lika sinnade eller när du delar dina gåvor med andra. Men du har inte det välstånd du verkligen önskar genom ditt företag.
 • Du är less att sätta andra före dig själv och hålla dig tillbaka från att leva fullt ut.
 • Du är förvirrad varför det inte fungerar för dig - eller var du ska starta.

I stället för att leva livet du drömt om, kan verkligheten lätt bli en kamp om att överleva som företagare. Tankar som: ”Hur ska jag göra för att nå ut?”, ”När dyker min nästa klient eller utbildningsmöjlighet upp?”, ”Hur länge ska jag ge mig själv och företaget?” Ofta fortsätter många längre fast det inte riktigt fungerar på grund av att man inte kan tänka sig att gå tillbaka till ”sitt gamla jobb”.

Det som blivit tydligt är att många healers/terapeuter/coacher startar företag utan kunskap och färdigheter om själva företagsverksamheten. Att gå en ”starta-eget-utbildning” ger inte hela bilden. Att göra det som fungerar för andra fungerar inte alltid - speciellt inte för medvetna personer!

 

Hur kan du bygga bron till den verklighet du längtar efter?

 

Jag byggde själv min unika bro med hjälp av en mentor och det gick fortare än jag trodde. Jag hade ingen hemsida förrän 2007 och den använde jag knappt. Jag hade inget system för att spara email adresser, jag marknadsförde inte, jag bara väntade tills någon kontaktade mig i mitt hem! Helt ärligt - jag gjorde inte företagAnde!

När jag insåg varför jag hållit mig tillbaka, vilket för mig var:

 • Ofriheten att dra upp andras smärta av brist.
 • Oviljan att sätta mitt behov före mina barns behov. Jag ville vara den mamma som jag önskade när jag var liten. Dvs en mamma som kunde vara hemma hela tiden.
 • Oviljan att vara i min kraft för att jag blivit dödad många gånger pga av den.
 • Motståndet att bli avvisad.
 • Att bli medveten om att inte kunde serva fler personer med min dåvarande företagsstruktur!
  Det är lätt att känna hopplöshet när man erbjuder privatsessioner för en mindre summa och vetskapen att man måste jobba minst 80 sessioner i månaden för att uppnå 50,000 kr. Eller resa varje helg för att hålla kurser.

...Då valde jag nyktert att "nu är det dags att leva livet sann med min essens fullt ut och bli fri med vibrationer smärta, brist, avundsjuka"...

..Livet förändrades från det ögonblicket, bland annat en flytt från Sverige till Costa Rica.

Version 2

Jag älskar att ha en rik inkomst
genom att göra det roligaste jag vet
- Utbilda och guida människor att uppleva
varAnde + görAnde = levAnde!

 

Jag delar vidare de principer jag använder i mitt företagAnde. Principerna är desamma för alla företagare, men hur du gör varje princip är UNIK. Jag betalade 140,000 kr till min mentor och jag lärde mig mycket värdefullt, som jag nu utbildar vidare.

" Sessionen med Susanne var omtumlande.  Att få se sanningen i vitöga i positiv bemärkelse. Hon var väldigt tydlig med vad som är min livsväg och hur mitt liv kan se ut om jag följer den, mycket bra.
 Hon var verkligen utmanande att visa på en väg som är utanför trygghetzonen och hur detta för mig vidare till en högre vibration. Genom att höja mitt värde att ta mer betalt o vara i min sanning, kanon bra. Jag har fått en tydlig väg som jag kan gå och vad jag nu själv behöver ta tag i genom att sen lita på processen. Jag känner mig mer fri med teknik och att prova, jag har gått utanför mitt vanliga jag när jag arbetat med datorn. Vanligtvis ringer jag min son men nu grejade jag det själv när jag stöter på problem, nytt för mig
.
Jag känner hur hela jag längtar till det nya och jag känner hur jag växer och att nu kunna se min nya väg, som innan har bara känts otrolig oviss, osäker och vad ska hända i mitt liv som tagit massor av kraft.  Nu gäller det att få till timingen med allt!
 Jag bara lovordar  Susanne och det du har gjort med mig det är ovärderlig!
 Tusen tusen tack
 
Berit L
Jag har gjort en utvecklingsresa tillsammans med Susanne Billander och jag är djupt imponerad över hennes tydlighet i kommunikation, både lyssnade och talande, samt hennes säkerhet att "hitta" mina omedvetna begränsningar och hinder samt mina förmågor och talanger. Det har hänt flera "magiska" saker i mitt företagande efter att jag påbörjat denna process och jag känner mig mera medveten och kraftfull inför framtida val. Oro är borta och det gör att jag kan ge uppmärksamhet på det som är viktigt och meningsfullt för mig och de större sammanhang som jag känner att jag kliver in mer och mer i. Jag har ett större flöde i mitt företagande, jag känner större lätthet och glädje. Om jag bara få välja ett ord i vad arbetet med Susanne har givit mig så här det FRIHET. Jag känner mig så mycket mera fri i att VARA jag och det expanderar jag inuti och utanpå.
 
Lena Palmér
“Susanne är helt otrolig, det kände jag redan vid en första session och tog därför beslutet att gå vidare med ett individuellt program, innehållande åtta sessioner. 
Jag kände mig väldigt trygg och vägledd i den struktur Susanne skapade. Jag har lätt blivit skeptisk i liknande situationer tidigare men här kunde jag helt överlåta mig till processen. Susanne skapade en odömande atmosfär vilket gjorde att jag kände att jag hade mycket utrymme att visa allt av mig själv och känna mig bekväm med saker jag inte vågat titta in på tidigare. Syftet med programmet var att jag skulle starta mitt eget företag, det kom att bli en längre process än vad jag trott, då mycket olika typer av blockeringar låg i vägen för att jag skulle kunna ta steget fullt ut. Dock kan jag nu i efterhand se att processen, med tanke på det som låg i vägen, gick förvånansvärt snabbt. Susanne hjälpte mig att titta på många viktiga aspekter av mitt liv och med hennes vägledning blev det tydligt vart jag behövde göra mig fri. Jag fick erfara att ett problem i det yttre kunde ha många olika orsaker och rötter i mitt inre. Mycket behövde släppas. Jag märkte alltid omgående efter en session effekten av det vi jobbat på genom att uppleva nya typer av möten och utmaningar. Dock är det i det långa loppet, nu lite drygt ett år efter att jag påbörjade resan, som jag ser de stora förändringarna. Jag har blivit mycket mer förankrad och trygg, vågar uttrycka mig själv med större själv-respekt och utan att desperat söka efter bekräftelse utifrån. Jag känner en stor kärlek för andra människor, tidigare var jag väldigt rädd och på många sätt avstängd i relationer och relaterade mycket utifrån mitt mind. Detta sammantaget betyder nu att jag vågat ta steget att satsa på mitt företag och möjligheterna ramlar bokstavligen in. Jag känner mig trygg i mina gåvor och trygg med att livet guidar mig steg för steg. Tack Susanne för din storhet och att du hjälpt mig att se min. Abundant betyder överflöd och det är precis vad jag upplever just nu. Det roliga är att jag trodde att abundant betydde oberoende… och det är också vad jag har öppnat upp för i mina relationer, alltså ett oberoende som innebär att jag vågar vara mig själv utan andras godkännande… 
 
 
Caroline Edgren, CEE - Coach och Massör

Om du är redo att lära dig vad som är nyckeln till ökat pengarflöde i andligt företagAnde - utan att kompromissa dig själv, då bjuder jag in dig till utbildningen...

 

Sann Fri Rik FöretagAnde

Den innehåller:

   • Medvetenhet om vem du är och vilken energi som är viktig för dig att spegla i företaget. Det är grundnyckeln!
   • Utbildning i hur du skapar samklang med din unika energi och ditt budskap, dina produkter/tjänster, marknadsföring, försäljning, företagarstruktur m.m


  Det är dags för medvetna människor att säga 
  JA till att uppleva sitt unika jag, genom att serva andra och ha rikt pengaflöde. Utan pengaflöde är det få som kan fortsätta göra vad de älskar!

 

Att vara egenföretagare betyder inte att vi behöver göra allt inom företagsbiten själva, men vi behöver ha kunskap om varje del i vårt företagande. När vi har det kan vi stå i vår kraft och ta reda på vad vi behöver förändra när resultaten uteblir.

Jag delar nu min erfarenhet av hur du unikt kan skapa ett levAnde företag och liv.

NYCKELN är att vara i kontakt med sitt sanna jag och driva ditt företag i linje med sin unika energi.

Det betyder att du behöver upptäcka ditt  varAnde och uppleva det genom görAnde  i företagAnde. Din unika energi behöver speglas i ditt budskap, dina produkter, din marknadsföring, hur du säljer, formen för företagande och strukturen.

Du får tillgång till alla inspelade webinar när du anmäler dig.

 

Varje utbildningspass är inspelat. Efter varje webinar får du en hemuppgift att agera på för att på kortast tid implementera det som kommer att göra skillnad för dig. Nedan beskrivs innehållet i varje webinar.

Dessutom får du tillgång till fyra bonusgåvor! 

 • Du får en personlig profil med information om ditt unika uttryck - din gudomliga kod - och hur det är grunden för ett rikt företagande. Detta sker 50 min över skype. Du får länken till min bokningskalender direkt efter anmälan. Samtalet spelas in så att du kan lyssna igen. (Värde 4990 kr)
 • Webinaret "Din inre kompass"
 • Webinar "Din livsstrategi"

  Innehållet i varje webinar

  Webinar 1

  nyckelnVilken energi behöver du säga JA till för att aktivera din unika kod och därmed ditt pengaflöde.

  Ditt SANNA BUDSKAP som sammanflätar din unika energi och livserfarenhet.

  Hur du jobbar mest NATURLIGT.

  Vad är din ÄRLIGA INTENTION som din ande, ego och kropp är med på och därmed samarbetar som en enhet.

  present

  Webinar 2

  VAD människor VILL lära utan dig på ett energetiskt plan.

  VEM du kan serva och HUR på ett sätt som är sant för dig.

  Prissättning som är sant för dig och din intention.

  dator

  Webinar 3

  De VIKTIGA komponenterna, som behöver finnas på din hemsida. (Det är inte många i Sverige som använder dem.)

  Hur skapar DIN STAM av klienter/kunder.

  Bli medveten om hur du är DESIGNAD att kommunicera ditt budskap till din stam.

  kommunikation

  Webinar 4

  Upptäck hur du marknadsför på ditt UNIKA sätt.

  Bli medveten om vad du är här för att DELA med din stam.

  pengar

  Webinar 5

  Vad ordet sälja egentligen betyder, samt hur det är en del av det du är skapt att göra.

  Du blir medveten om viktiga steg i SÄLJPROCESS för att göra det på ett ärligt och effektivt sätt.

  helalivet

  Webinar 6

  Nu fokuserar vi på HELA livet.

  Du får med dig en process att identifiera vilka förändringar, i övriga delar av livet, som stödjer överflöd i företagAnde.


  Sann.Fri.Rik FöretagAnde utbildningen kostar 14,900 kr

  Nu specialerbjudande t o m 31 augusti: 8,900 kr

  Anmäl dig genom att betala med Visa/mastercard eller PayPal. Du får sedan ett email som ber om dina födseluppgifter. De behöver jag för att förbereda inför den privata sessionen. Du får även tillgång till en länk till min bokningskalender.

  Avbetalningsplan är möjlig!

  Betala 5500 kr i månaden i två månader (Totalt 11,000 kr)

  Betala genom subscribe knappen nedan, då sätts avbetalningen upp automatiskt och du ansvarar för att pengar finns på ditt kort eller på paypal  samma datum, som du anmäler dig, kommande månad. Därefter avslutas betalaningen.

   

   

  Är utbildningen rätt för dig just nu?

  Är du redo att göra de förändringar, som ökar tillfredsställelsen i företagAnde och pengarflödet?

  Är du villig att agera utanför din trygghetszon och skapa nya erfarenheter/upplevelser och resultat?

  Är du villig att ta 100% ansvar och leva det liv vill uppleva?

  Kommer Programmet Sann.Fri Rik FöretagAnde göra skillnad för dig?

  Kommer du att expandera och öka inkomsten när du applicerar det du kommer att lära dig i utbildningen?

  Om du applicerar det du lär, kommer du att expandera och öka inkomsten med mer än du investerar det närmaste året?

  Om du känner att du expanderar, som svar på dessa frågor, plus att du känner lite pirrande spänning i magen

  -  Då resonerar denna utbildning sann för dig!

  Jag tycker det är jätte roligt att få vara med på din resa de närmaste två månaderna!

  Varmt välkommen med på denna livsförändring!

  Med kärlek för sanning, frihet och företagAnde!
  /Susanne Billander

  PS. Har du övriga frågor, kontakta mig med ett email: susannebillander@gmail.com

  fade-leftfade-right

  Vanliga frågor

  Fråga:
  Jag är i tankarna på att starta ett företag eller i uppstarten. Har jag då värde av den här utbildningen?

  Svar:
  Du kan spara dig flera år med grubblerier, kamp och brist på pengar,
  när du har medvetenhet att göra det sant för dig från start!

  Fråga:
  Får jag hjälp med att frige tanke- och känslomönster under utbildningen?

  Svar:
  Jag har valt att göra en kortare utbildning med fokus på att finna ditt unika recept för rikt företagAnde. Du får guidning att veta vilken energi du är och vad du kan göra för att uttrycka det i företagAnde. Du kommer att märka att du får perceptions skiftningar under utbildningen. Upplever du att du sitter fast djupt, vilket visar sig i att du inte implementerar och agerar enligt ditt unika recept, då rekommenderar jag att du bokar privata sessioner med mig efteråt, eller tar hjälp av någon annan att göra det. Vi föds mer eller mindre ofri att varAnde. Det är inget fel att uppleva sig begränsad. Det handlar om att säga JA  ut till varAnde + görAnde = levAnde! Allt stöd finns då längs vägen. 

   

  Fråga:
  Jag är inte teknisk! Måste man vara det för att leva skapa ett blomstrande företag?

  Svar:
  Lugn, jag var inte heller det för fem år sedan. Det är någon man får öva upp - eller betala någon annan att göra det åt en. Det viktigaste är att du har medvetenhet vilka viktiga komponenter som behöver finnas på hemsidan och varför. Det är dock underbart att kunna ändra en sida på sin egen hemsida, utan att behöva vara beroende av någon annans schema.

  Fråga:
  Är jag garanterad ökad inkomst om jag går den här utbildningen?

  Svar:
  Det vore väl lätt om det var så 🙂
  Verkligheten är att du behöver applicera och implementera det du lär dig.
  Det kan ta olika lång tid beroende var du är när du startar.
  Vissa implementerar under de 2 månader utbildningen pågår och andra
  kommer kanske använda ett år för att göra det. Jag delar mitt bästa recept,
  och hur du kan ta det och göra det unikt för dig. Men du behöver baka kakan
  för att kunna avnjuta ditt unika recept!

  Fråga:
  Jag har mycket att göra just nu, kan jag ändå vara med?

  Svar:
  Alla webinar är inspelade och du kan spara dem på din dator. Du kan välja att agera när det är tid för dig. 

  Sann.Fri.Rik FöretagAnde utbildningen kostar 14,900 kr

  Nu specialerbjudande t o m 31 augusti: 8,900 kr

  Anmäl dig genom att betala med Visa/mastercard eller PayPal. Du får sedan ett email som ber om dina födseluppgifter. De behöver jag för att förbereda inför den privata sessionen. Du får även tillgång till en länk till min bokningskalender.

  Avbetalningsplan är möjlig!

  Betala 5500 kr i månaden i två månader (Totalt 11,000 kr)

  Betala genom subscribe knappen nedan, då sätts avbetalningen upp automatiskt och du ansvarar för att pengar finns på ditt kort eller på paypal  samma datum, som du anmäler dig, kommande månad. Därefter avslutas betalaningen.