META-MEDICIN
+
HUMAN DESIGN
=
SUPERKOMBO

Aktivera helAnde på ditt unika sätt! 

META-Medicin Practitioner
Läs om den utbildningen här!
+
Human Design
Läs mer om utbildningen här!

= Superkombo

Ordinarie pris: 25,900 kr
Specialerbjudande på denna superkombo t o m 30 november: 16,900 kr

Första två personerna som bokar får en
60 min privat session med mig
(istället för 30 min)

  Vad du kommer att lära dig:

  • Hur du gör META-Analyser, dvs hur du identifierar underliggande konflikten bakom ett fysiskt symtom. En ca. 1 års on-line utbildning. 17 inspelade lektioner. (Se specifik information om utbildningen via länken ovan). Du kan välja att bli certifierad eller göra utbildningen för egen del.
  • Hur du läser människors unika uttryck genom Human Design kartan. Nio inspelade lektioner. (Se specifik information om utbildningen via länken ovan). Kunskapen ger dig insikt om personers unika helAnde process.
  • Under ett år har du tillgång till stöd i inlärningsprocessen, via ett livewebinar varje månad, samt deltaga i en hemlig FB grupp där du kan diskutera analyser med andra deltagare.

  BONUS

  • Susanne gör en individuell läsning av ditt unika helAnde uttryck - 30 min live via skype. Läsningen spelas in och skickas som en mp3 fil. Den är av värde för resten av livet!
  • META-Medicin steg 1 utbildning (värde 3490 kr)

   

  Specialerbjudande på Superkombon
  t o m 30 november
   

  16,900 kr (ord. 25,900 kr)

  Möjligt att avbetala:
  4,500 kr/mån i fyra mån (18,000 kr)

   

   

  Du ansvarar att pengarna finns på det konto du väljer att betala med. 
  Pengarna dras varje månad samma datum som du anmäler dig.

   

   

   

  Susanne Billander

  Jag är en multidimensionell guide, som guidar människor att komma i kontakt med sin 'andekod' och aktivera sitt sanna utryck här på jorden.  Jag valde att aktivera FRI - andligt, finansiellt, sexuellt. Idag älskar jag med livet.

  Det var inte alltid min verklighet. Jag levde ett bra liv i Sverige, mestadels så frös jag, var utmanad i moderskapet, inte visste hur jag skulle få till överflöd och jag tillät inte sann intimitet eftersom jag trodde att jag behövde vara i kontroll.

  2012 gjordes stora livsförändrande val. Jag började uttrycka mig fullt ut i mitt företagAnde, vilket ökade min inkomst, och vi flyttade till Costa Rica. Den processen blev en självförverkligAnde aktivering. Nu bor jag i ett nybyggt hus i en ekoby i Costa Rica med mina två barn. Mitt jobb är min passion och genererar en berikAnde inkomst.

  2015 öppnade jag för den feminina energin och lät den penetreras av den maskulina. I det utrymmet klev min man rakt in i mitt hjärta. Vår relation är en 'match made in heaven'. Så tacksam för att uppleva kravlös kärlek, som är naturligt när två självförsörjande människor relaterar.  Min livsstil vibrerar bortom borde/måste/göra. Livet ÄR.

  Varmt välkommen med!