Susanne Billander

 

Jag är en intuitiv och multi-dimensionell aktiverAnde guide, utbildare och författare. Min passion är att guida människor att leva sitt sanna uttryck här på jorden och aktivera 'älska med livet'. När vi gör det, då uppstår det en naturlig rikedom i vårt mänskliga liv.

Sedan 2003 har jag internationellt spridit kunskapen om META-Medicin, som förklarar den underliggande konflikten och processen bakom olika symptom i kroppen. Det har blivit tydligt för mig, att grunden till all ohälsa, handlar om att inte tillåta sig leva i samklang med sitt sanna uttryck. Ett multi-dimensionellt synsätt har vuxit fram. Idag definierar jag hälsa med att leva vår unika "gudomliga kod". När vi uttrycker den i alla delar av livet - då är hälsa, kravlös kärlek och överflöd det naturliga resultatet. Ta del av en gratis eBok om META-Medicin här.

2012 valde jag att aktivera överflöd och expandera mitt företag, genom att låta det bli ett heligt utrymme för mitt unika uttryck. Med några kraftfulla energiskiftningar och uppbyggnad av ett on-line företag förändrades mycket i mitt liv!
Jag köpte en tomt i en ekoby i Costa Rica och bor nu i ett nybyggt ekohus. Det finns grönsaker att plocka året om, 160 sorters olika fruktträd, fiskdammar - och en medveten skola (un-schooling).

  • Min inkomst blev berikAnde och jag jobbar så mycket som är tillfredställande (förr jobbade jag mindre än vad som var tillfredställande).
  • Jag brukade resa mycket för att hålla mina kurser, nu är fri att jobba varifrån jag än önskar befinna mig.
  • Jag lever lånefritt, vilket är en symbol för att vara fri det maktsystem som härskat under många årtusenden.
  • Jag tillåter mig nu allt stöd i vardagen som jag har lust med, städning, barnpassning, trädgårdsmästare, bygghjälp...
  • Hela skiftet gjorde att jag ser livet och transformation från en ny nivå.

Vid mån- och solförmörleksen våren 2015 knackade den feminina energin på dörren. Jag öppnade och det skiftade igen hela mitt liv. Det blev tydligt att jag inte tillåtit den maskulina energin penetrera min feminina. När jag aktiverade min feminina energi, då började den att älska med min maskulina. Älska med livet blev upplevelsen. I samma veva blev det tydligt att det var dags för mig och barnens pappa att separera. Separationsprocessen öppnade upp till obetingad kärlek till mig själv.
I det fria utrymmet mötte jag min Man. Vi är två självförsörjAnde människor som skapar ett tillsammans där vi delar med oss av vårt individuella skaparflöde.

Jag älskar att guida människor att aktivera 'Älska med livet', dvs väcka upp deras unika uttryck i kärlek, feminina och maskulina energin, sexualiteten och uppleva överflöd.

När fler av oss uttrycker vår unika energi och står i kraften av vår maskulina och feminina energi, då kan vi tillsammans skapa ett nytt hälsosamt samhälle!

Min vision är att samskapa ett samhälle där levande och ren mat är det enda naturliga, med skolor, som är utformade för att hjälpa våra barn att vara fri att vara vem de är och stimulera deras gåvor, och där hälso- och sjukvård är en integrativ konst, som inkluderar alternativa behandlingar, som ser till hela människan, och inte bara behandlar symptom.

 


Några ord om SusanneI feel genuinely happy and grounded! Thanks ❤️ For being so sharp yet so soft ❤️  I am grateful for everything right now!


Hälsa El Sheemy Washbrook


Det har ju hänt sååå mycket, hela jag är ju liksom helt annorlunda inom mig i hur jag upplever och tar mig an livet. Det känns som livet före och efter vår första session. Trots att mitt fysiska liv ser ganska lika ut så känns det ju som jag lever ett helt annorlunda liv, som natt o dag! Jag fullkomligt älskar livet med allt dess innehåll nu på ett sätt jag inte förmådde innan. Jag hade aldrig kommit hit hän utan din kärleksfulla o ärliga guidning.
Du har verkligen varit guld värd i mitt liv, på riktigt!


Maria E


Så som jag känner Susanne är hennes visdom till kunskap i konflikter runt sjukdomar stor. Hennes lekfullhet och lätthet gör allt mycket lättare att möta om man står mitt uppe i en konflikt. Den lekfullheten gör också att när hon är ute i fältet som lärare så kan hon möta de energier vi behöver förstå..I det jag ser på det och hör på det uppfattar jag hela komplexiteten som enkelt och lekande lätt. Hon radierar ljuset av en mästare.Och det bästa av allt...Hon ger speglingen i det, och ger möjlighet att väcka din egen mästare. Det gör att det som verkar så stort och omfattande, som till exempel META-Medicin, sjukdomar, smärta etc. blir kul. Hon är speciallist att möta just den begränsningen med så stor kärlek och nyfikenhet att begränsningen blir så stolt av all härlig uppmärksamhet att den.... spricker... och gör sig om till den kärlek den kom ifrån... .. Den sekunden transformeras en så stor respekt för livet att .... livet hittar hem. Som lärare har hon ett strukturerat sätt att lära ut sin konst, där hon metodiskt går igenom den faktiska information som finnes runt det hon undervisar. En härlig kombination som reflekterar abundance!


, Åsa Brita Simonsson


Susannes naturliga talang att förstå processen bakom processen av en metod, och att dansa mellan olika system, så att varje modell blir en del av en större helhet, gör inlärningen med henne till en mycket expanderad upplevelse. Hon har en förmåga att presentera komplex information på ett enkelt sätt. Susanne blandar sin gåva som utbildare med hennes entreprenörsanda, som inspirerar healers/coacher/terapeuter att komma ut ur sina gömma och vila kraftfullt i deras sanna uttryck.


Terry Elston

Utbildad som:

META-Health Master Utbildare
META-Health Master Practitioner
Master Practitioner i NLP och uppbackad av ANLP och ABNLP i England, USA
Time Based Techniques Master Practitioner
Master Hypnotist diplom från American Board of Hypnotherapy
VortexHealing www.vortexhealing.org
Utbildad som Life Coach av Life Coaching Academy i England