Utforska ditt unika kärleksuttryck

Lär dig att aktivera ditt unika kärleksuttryck och upplev kraften av kravlös kärlek i alla dina relationer, samt hur det skapar flöde i HELA livet!

 

Stoppar  du dig själv från att ha ett liv som du sannerligen ÄLSKAR – i kärlekens namn?

Vi lever i en tid när vi kan vara FRI – i kärlek, den feminina energin, sexuellt och ekonomiskt. Dock under mina 13 år som multidimensionell guide, har det blivit tydligt att människors begränsAnde definition av kärlek skapar brist i from av sjukdomar, smärtsamma relationer, pengabrist.

Många har omvänt den feminina energin till ett livssugande fängelse.  Att kompromissa sig själv stödjer INTE dig att skapa ett liv där du känner dig fri, fullt uttryckt och levAnde.

Du kan bara uppleva ditt berikAnde uttryck av kärlek, den feminina energin och sexualiteten om du AGERAR sant med din inre kompass.

Lär dig välja ditt berikAnde flöde framför brist och upptäck friheten av kravlös kärlek i alla dina relationer genom:

KRAFTEN av autentiskt uttryck. Kommunikationen är en helAnde katalysator, men den kan även användas för att skapa mer separation. Lär dig hur du låter det autentiska uttrycket öppna upp ditt fria väsen.

KRAFTEN AV VAL. Vår verklighet är skapad av våra val. Medvetna eller inte medvetna. Varje val har en konsekvens. Men utmaningen är att veta vilka val som aktiverar ditt levAnde jag och vilka val som inte aktiverar levAnde.

Är du redo att utforska vem du sannerligen är, göra val utifrån din unika sanning?

Sanning är lätt och expanderAnde (inte tung och komrpimerAnde)

Din unika sanning gör dig FRI

Att vara sann dig själv är KÄRLEK

Det är universell lag

Från det utrymmet är kravlös kärlek naturligt i dina relationer

 

Det finns inte en väg “gör så här och du kommer att bli lycklig i alla dina dar” – Det finns bara din UNIKA väg

 

Vi är alla designade i en unik gudomlig andekod. När du utrycker din unika energi i relationer, då kommer du att uppleva sann obegränsad kärLek. Problemet är att de flesta människor har glömt kontakten med sin unika andekod och vad som är sant för dem. Val utifrån sin andeenergi skapar kärlek, glädje, rikedom, frihet, tacksamhet. Val som inte är sanna med din andeenergi skapar en reaktion av brist; frustration, ledsamhet, bitterhet, ilska, resignation. Att försöka vara en ’bra’ kvinna, förälder, partner, medborgare, kollega, företagare, spirituell/religiös person skapar bara mer ’dåliga’ resultat i personernas fysiska liv. Det brukade vara lättare att leva ett komprimerande liv och vara lycklig för några år sedan. Idag är det omöjligt. Ett komprimerande liv manifesterar brist; i form av otillfredsställda relationer, fysiska symtom i kroppen, brist på pengar och fri-tid.

 

Jag valde att leva som en FRI kvinna – spirituellt, ekonomiskt och sexuellt

IMG_20150523_110534 (1)

 

Jag följer min inre kompass fullt ut. Det har lett till att jag lärt känna mitt unika kärleksuttryck och och började älska mig själv förutsättningslöst. Nu är jag fri att vara mig själv i relation med andra. Under resans gång aktiverades min feminina kraft och den började älska med den maskulina, vilket menas att ha stöd av HELA den vitala livskraften. I den intima kontakten med livet är ett berikAnde flöde, i alla livets områden, det enda naturliga.

Det ärliga och intima självuttrycket har varit min viktigaste katalysator i processen att skapa ett liv jag älskar. Jag brukade vara ofri med det, för jag ville inte dela mina ”svagheter”. När jag tillät mig själv att utrycka upplevde jag kraften av att vara sårbar - och det öppnade upp till en intim kontakt med livet, den kravlösa kärleken och skaparkraften.

I det fri utrymmet kom min man in. Jag får grattismeddelanden från medium att jag träffat min tvillingflamma/andedual/själsfrände. Jag bryr mig inte om etiketten. Jag är djupt tacksam för den erfarenheten. När två självförverkligAnde människor relaterar är kärLek, glädje och tacksamhet det enda naturliga. När en person kan vara sant levAnde i sig själv, (låta sina feminina och maskulina energier älska med varandra och vara fri med allt ansvar i livet), då finns det ingen anledning att projicera, att den andra personen ska tillfredsställa ens liv på någon nivå – emotionellt, mentalt, spirituellt, praktiskt/fysiskt. Den sanna kärleken är större än behovet att försöka tillfredsställa en illusion. Det finns ett genuint utrymme att låta den andra personen VARA hans/hennes unika uttryck och vara i sitt unika flöde. Man älskar HELA personen utan behov av att fixa/ändra/acceptera/hoppas. Jag är passionerad att inspirera medmänniskor att välja att aktivera kravlös kärlek till sig själva och andra.Det är en rikedom man inte kan betala för.

 

HelAnde uttryck är en självförverkligAnde katalysator

Kvinnor har oftast ett stor behov att kommunicera när de är i reaktion till något. Kommunikation kan starta en helAnde process eller bli kraftlösa klagomål. När en reaktion är igång triggad, så har sinnet många förslag på hur det vill ta hand om situationen, men alla förslagen skapar mer separation. Det motsatta av vad man egentligen längtar efter! Det är fällan de flesta faller in i och det separerar oss från livet. Lär dig hur du väljer kravlös kärlek över brist i dina relationer, genom autentiskt uttryck. Välj en process som genererar det du sannerligen längtar efter, istället för att fastna i den vanligaste fällan, som mänskligheten lider effekten av.

Jag bjuder in dig till ett medlemskap
– Ett forum att utforska ditt unika kärleksuttryck

 

Utrymmet för utforskande är ett virtuellt forum, där du kan öppna dig till att utforska din intima sanning och ta reda på vad som verkligen lyser upp och expanderar dig. När du är sann med dig själv, då vet du vilka val som aktiverar ditt unika uttryck av kärlek i livet och relationer.

Du kommer först att bli utbildad i HUR du uttrycker dig autentiskt som startar ett helAnde flöde och gör dig KRAFTFULL.

I detta utforskAnde forum uppmuntras du att uttrycka dig på ett sant, intimt, sårbart och helAnde sätt. Det är en konversation mellan reaktionen och ditt sanna innersta väsen. Det är kraften i att dela som katalyserar processen. Varför? Isolation håller energi. Bakom varje sjuk-dom är det något outsagt och isolerat inom dig själv. Healingprocessen börjar med att du uttrycker detta, vilket gör att energin börjar röra sig.

Du är fri att uttrycka allt, saker som du kanske inte sagt till någon, eller kanske inte ens vågat/kunnat säga inför dig själv. Tankar, känslor, händelser som du kanske tror att ”ingen kommer att älska mig om de vet det här om mig”. Alla dessa vibrationer är bara illusioner som separerar dig från kärlek. De kanske känns riktiga, men när sanningen ser den i ögonen vaknar illusionen upp. Och det är bara KÄRLEK som ÄR kvar.

I det utforskAnde forumet kommer inget att dömas som rätt eller fel. Du kan vara ÄRLIG med dina sensuella och sexuella behov. Det är där som du kan uppleva att det mänskliga livet på jorden är njutning bortom sex. Våga gå bortom familj, samhälle, spirituella eller religiösa normer.

Genom uttryck kommer du att upptäcka magiska val som ger liv till en underbar ny verklighet. Du kommer att uttrycka vad du motstår och reagerar på i dina relationer (genom en kraftfull självuttryckt formula).

Utforska HUR du är sann dig själv i relation med dina barn, intima relationer, föräldrar, vänner, företag/jobb… Upplev din sanning i en säker miljö, där du inte har några energiband med någon. Utforska vilka kraftfulla nya handlingar som representerar ditt unika uttryck av kärlek. I slutänden kommer du bara att skifta din mänskliga verklighet genom nya SJÄLV-uttryckAnde handlingar.

Så låt mig summera vad som erbjuds

 Prenumerera på deltagande i ett utforskAnde forum där du får:

  • Du lär dig helande autentiskt uttryck. Du får tillgång till ett utbildande webinar då du anmält dig. Du får även en pdf med formeln för kraftfulla uttryck.
  • Du blir inbjuden till ett LIVE WEBINAR per månad med Susanne. Under 45 min tonar hon in på det magiska nuet och guidar till befriande energiskiften. Syftet är att stimulera den utforskAnde processen. I slutet väljer hon en fråga, från en deltagare i gruppen, och låter svaret bli en helAnde guidning för hela gruppen.
  • Bli en del av en hemlig FB grupp, vilket är ett utforskAnde forum. Formulan för uttrycket kommer alla kvinnor gå igenom självständigt, före de uttrycker något. Det är inte ett utrymme för att ställa frågor eller försöka bli fixad. Intentionen är att du lär dig känna din sanning. Och sanna, råa, sårbara, uttryck som känns lätta och expanderade löser upp det som varit fast i mörkret av sig själv.
  • Medlemskapet är en rullande 'aktiverAnde prenumeration'. Du kan avsluta månadsbetalningen när du önskar. Du känner hur länge programmet agerar katalyserAnde för dig.

Efter min fråga igår om mina tunga ben så blev jag helt darrig och fick ligga på sängen och lyssna på resten. Efteråt kändes det bättre och jag ville gå ut och pröva mina ben på en promenad 🙂 kändes jättebra i benen då!
Nu vill jag dela fortsättningen på mina tunga elefantben.
 Jag testade att ta några enstaka små löpsteg på promenad för några dagar sen. Gick helt ok och gjorde inte speciellt ont efteråt. Igår kväll kände jag en väldig lust att ge mig ut på min slinga i skogen som jag brukade springa förut. Jag tänkte att jag promenerar och testar några löpsteg. Det blev en snabb power walk och jag sprang ca 1 km, totalt 4,5 km. Hela kroppen blev så glad!! Idag känns inte mycket ont alls! Jag längtar redan till nästa gång 😀
Wooohoo! TACK Susanne! Jag älskar redan mina nya ben!

- Ulrika

Välkommen med att utforska ditt unika uttryck av kärlek

Kostnad: 190 kr/mån prenumeration, som du kan avsluta när du än önskar.

Vad är detta utforskAnde forum till för?

En påminnelse för dig att du alltid har tillgång till din sanning i varje ögonblick – inom dig.

Utforska din unika sanning och säger JA till den genom att agera i samklang med den. (Det är så du skapar en verklighet som DU älskar).

Var modig och upptäck din sanning även fast det gamla paradigmet rasar.

Aktivera ditt uttryckAnde på ett kraftfullt och helAnde sätt.

Vara 100% ansvarig för ditt eget liv och ditt deltagande.

Vara 100% ansvarig för dina egna handlingar och därigenom dina resultat.

Använd detta helAnde utrymme och få en intimare kontakt med dig själv.

All kommunikation kommer vara om DIG eller den betydelse som du gör från andras delningar.

FirAnde av framsteg.

Vad är detta utforskAnde forum INTE till för:

Att bli fixad/hjälpt/ändrad/bli tillsagd att göra.

Fixa/hjälpa/ändra/säga till de andra deltagarna i gruppen.

En magisk saga som transformerar ditt liv utan att du behöver göra någonting.

Susanne Billander leder den utforskAnde processen

Jag är en multidimensionell guide, som hjälper människor att komma ihåg sin 'andekod' och aktivera sitt UNIKA utryck på jorden. Att leva livet levAnde är healing på alla nivåer – Och det resulterar i ett liv som vi ÄLSKAR.  Jag har valt att vara FRI - att vara kvinna, i relationer, finansiellt och sexuellt. Idag älskar jag med livet och stöds av den feminina och den maskulina energin. Det har inte alltid varit så här. Jag levde ett okej liv i Sverige, mestadels så frös jag och var frustrerad över mammalivet, jag kände att jag hade så mycket potential i mitt företag och jag tillät inte sann intimitet, eftersom jag trodde att jag behövde vara i kontroll. 2012 gjorde jag stora livsförändrande val. Genom att förändra mitt företagAnde och därmed öka min inkomst och flytta till Costa Rica. Den processen blev en självförverkligAnde aktivering. Nu bor jag i ett nybyggt hus i en ekoby i Costa Rica med mina två barn. Mitt jobb är min passion och genererar en rik inkomst. Min relation är en 'match made in heaven'. Så tacksam för att uppleva hur det känns när två självständiga människor relaterar.  Min livsstil är vibrerande bortom borde/måste/göra. Livet ÄR.

Välkommen med att utforska ditt unika uttryck av kärlek

Kostnad: 190 kr/mån prenumeration, som du kan avsluta när du än önskar.